Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2022

 

Hjälp från Jesus, Ärkeängeln Michael & 10D Plejader

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är själva mottagare av assistans och högfrekvent energi här i den nionde dimensionen. Vi får direkt från Källan, såväl som dimensionerna tio till tolv i detta universum. Det finns många vackra kollektiv som hjälper oss på samma sätt som vi hjälper er alla. Nu kanske ni undrar vad vi kan behöva hjälp med. Vi utvecklar ständigt nya strategier och idéer kring hur vi bättre kan vara till tjänst för er och alla andra som behöver vår hjälp. Därför måste vi också få högre perspektiv, och vi är väldigt öppna för förslagen från ärkeängeln Mikael, Jesus, tionde dimensionella Plejadiska kollektivet och så vidare.

Vi är mycket glada över att ha så vackra hjälpare, och naturligtvis kan ni också dra nytta av den hjälp som ges från världar som är ännu högre än våra. Därför är det så viktigt för er alla att sitta i erkännande av hjälpen som kommer in från ovan, och vi ber er också att sitta i tyst förväntan, när ni öppnar er för de högre frekvensenergierna, nedladdningarna, uppgraderingarna, aktiveringarna. De kommer alla in på grund av vad ni lever, på grund av er villighet att uthärda den fjärde dimensionella Jorden.

Ni förser oss med så mycket i er vilja att vara där och ha utmanande erfarenhet efter utmanande erfarenhet, eftersom allt ni går igenom där på Jorden föder nya idéer om vad vi skulle kunna skapa här i de högre världarna. Och dessa skapelser kommer att upplevas av er alla när ni fortsätter på era resor. Ni är med i det här på lång sikt, och så när det inte går så bra för er på kort sikt behöver ni komma ihåg det. Ni måste komma ihåg hur många varelser som stöder och hjälper er och att ni skapar nya världar, nya system, nya galaxer och nya universum på grund av er vilja att utstå svåra omständigheter och de fasor som ni ibland upplever bara genom att leva, bara genom att vara i en människokropp där på planeten Jorden.

Det är en svår plats att vara på, och det är därför bara mästare som ni kunde inkarnera där. Det fanns en kunskap inom var och en av er att ni skulle vakna och att ni skulle få hjälp från de högre världarna. Ibland behöver vi bara påminna er om hur mycket god vilja det finns för mänskligheten här uppe i de högre dimensionella världarna, och vi är mycket glada över att påminna er om att ni har gjort tillräckligt, ni har arbetat tillräckligt, och nu är det dags att ta emot allt ni har bett om under denna och alla andra livstider.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...