Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom, 11 april, 2022

Ljusfederationen via Blossom Goodchild,

11 april 2022

 

Blossom: Hej killar! På grund av något som skickades till mig bestämde jag mig för att läsa om Monoliter, kristaller, portaler, leylinjer, kanaler*. Det var en hel del. Jag undrar om det är dags att prata om ”allt det där” igen. Åh! Tänk på uppförandet, Blossom Goodchild! Hur mår ni?

Ljusfederationen: Den Bästa och den mest Upplysta goda morgonen till dig, Blossom.

Blossom: Vilken härlig start! Jag skulle inte ha något emot om denna morgon var den Bästa och mest Upplysta!

Ljusfederationen: Så annorlunda er värld skulle framstå om man alltid antog att varje dag skulle vara så! Oavsett vilka omständigheter som presenterades. När man ”växer” till sin fullhet av Sanning och Ljus … då inser man att Ljuset kommer inifrån. Inte utifrån.

Så för att få den Bästa och mest Upplysta morgonen, då kan Ljuset som lyser från det inre, inte påverkas av något som kommer utifrån.

Blossom: Med respekt, jag menar inte att tycka ”synd om mig själv” … fast, försök att tänka på om din man lämnade planeten, och hur ni då känner! Det kom utifrån, eller hur?

Ljusfederationen: Ja verkligen, Blossom.

Blossom: Och det har verkligen förändrat mitt Inre Ljus … ibland så till den grad att jag inte kan se någonting!

Ljusfederationen: Fast, Ljuset … Ditt Ljus finns där fortfarande, Blossom. Vilka omständigheter man än måste ”utstå” vid varje given tid … sådant man kommer att upptäcka längre ner på banan … är att det Ljus man kände nästan hade slocknat, blivit ännu Ljusare på grund av det.

Blossom: Det är det jag inte förstår. Varför måste man gå igenom lidande för att  Ljuset ska bli starkare? Varför inte genom glädje och lycka? Ett mycket ”enklare” sätt. Varför måste det vara så svårt?

Ljusfederationen: För det är genom lidandet man ”känner in” Själens djup.

Blossom: Kan vi inte ”känna in” Själens djup genom Skratt?

Ljusfederationen: Jo, verkligen! Skratt är den bästa medicinen för er Planet. Vi har tidigare talat om skrattets healande och höjning av vibration. Det är ett av de finaste verktygen ni har fått, men används så lite jämfört med ”hur mycket av det som finns i er”.

Blossom: Jag är välsignad med att ha lätt för att Skratta.

Ljusfederationen: Humor. Vi uppmuntrar humor.

Blossom: Bara för att återvända till förtvivlans djup, om jag får fortsätta med att hänge mig åt det… förklara gärna en gång till, varför smärtan är nödvändig?

Ljusfederationen: Så att man lär känna ”alla” aspekter av känslor. Om du inte nådde djupet av förtvivlan, så skulle du inte nå Glädjens höjder. Polariteter, Blossom. På sätt och vis, ju större förtvivlan… desto mer når man de Högre Glädjerikena.

Blossom: Sant. Jag ser fram emot det där polskiftet inom mig då. Hur kom vi till det här? Skulle vi inte prata om monoliter?

Blossom, vi vet att du kommer att vara ärlig men helt sanningsenligt, … varför vill du tala om detta idag?

Blossom: Ha! För att det skulle vara spännande. Med respekt … och jag vet att ni vet bättre, och jag ”borde” veta bättre … Folk vill höra mer om den här sortens saker för att då och då bli upplyfta, för att få hopp, istället för ”undervisningarna” om hur man ”finner vilka” vi är’. Hur barnsligt låter inte det?

Ljusfederationen: Älskade Blossom, Älskade Själar, vi uppskattar din ärlighet. Men, hur fascinerande Monoliterna, Ley-linjerna, kristallerna, portalerna och koderna för aktivering än är … och som verkligen gör själen upprymd … så är det inifrån själen, och upptäckten av den, på djupet som … så småningom … kommer att åstadkomma denna ’Triggerpunkt ’ … som kommer att sätta igång allt.

Blossom: Så, ni säger att det inte finns något verkligt datum … att det har att göra med mängden Ljus som vi på jorden kan projicera, för att detta ska kunna ske?

Ljusfederationen: Det är en kombination som sådan. Det måste också finnas en Planetarisk anpassning. Föreställ dig omfattningen av denna händelse och allt vad den kommer att föra med sig. Allt den kommer att åstadkomma.

DET ÄR DET STÖRSTA SOM NÅGONSIN HÄNT PÅ ER PLANET.

Blossom: Kollar bara, att när detta händer så blir det upptakten till Eventet, som ni sagt tidigare?

Ljusfederationen: Ja så är det. Därför måste alla beräkningar stämma överens. ALLT måste passa, annars skulle det inte fungera. Lite som en lång rad av dominobrickor med dess vinklingar. Om bara en enda dominobricka inte är i linje … då stannar allt. Så du kan föreställa dig det invecklade med allt som är inblandat.

Blossom: Japp. Det är fascinerande det ni berättar om de gigantiska Kristallerna, sex stycken, tror jag, som placerades på Jorden för eoner sedan … som legat i dvala tills de ska aktiveras. När ni säger ”gigant” … hur stor är ”er” gigant?

Ljusfederationen: Den är … vi försöker ge dig en bild …

Blossom: Jag ser berg…

Ljusfederationen: Föreställ dig tio ovanpå varandra … av de högsta topparna du känner till.

Blossom: Det är gigantiskt! De måste finnas väldigt djupt ner för att ingen ska snubbla över dem på en vandring!

Ljusfederationen: Blossom, för att introducera dig till något annat att fundera över …

Blossom: Introducera på!

Ljusfederationen: Dessa Kristallpyramider finns Energetiskt placerade vid denna tid… Så även om de finns där, så finns de inte där.

Blossom: För det första … så hade jag inte föreställt mig dem som pyramider och för det andra, till min förvåning, så verkar det helt vettigt att de är ”energetiskt placerade”.

Ljusfederationen: Hur hade du föreställt dig att de skulle vara?

Blossom: Som stora kristaller, typ stenar. Fast pyramidformen verkar vettig. Så, när allt är i linje och triggern finns där … men … vad ÄR triggern? Jag föreställer mig att det inte bara är en röd knapp, och när det blir dags så blir det typ: ”På era platser, Klara, Färdiga…Gå!”

Ljusfederationen: Triggern är naturligtvis av sådan komplexitet att det är svårt att förklara med era ord. ”Gå” som ni säger, är en Energetisk trigger.

Vi talar om planetarisk inriktning. Vi talar nu också om en tillagd beräkning av ”Själar” av det HÖGSTA LJUS … som kombineras som ETT … som de redan är … men ändå ”kommer samman” med inmatningen av Energi som du inte kan förstå på grund av din position … och deras fokusering på syftet att triggern sätts igång.

Blossom: När ni säger det Högsta Ljuset … så antar jag att ni inte menar av Jordens Energi?

Ljusfederationen: Det var det vi just pratade om. Men det gäller att inte underskatta KRAFTEN och FOKUSET från de som ”förstår” det som är på väg att ske, av de som bor på Jorden … vid den tiden … och rollen de ska spela.

Blossom: Snälla, kan ni utveckla det? Handlar det om miljoner, tusentals, hundratals, tre? Hur många kommer att ”förstå” då?

Ljusfederationen: Vi kan inte ge några siffror, Blossom … Bara i energi.

Blossom: Ni visar mig Planeten och Ljusprickar överallt. Har de som kommer att förstå ”triggerenergin” … redan fått den innan de kommer hit?

Ljusfederationen: Ja. Även om de kanske inte ”känner till” detta ännu. Inte förrän tiden närmar sig.

Blossom: Hur kommer de att få veta?

Ljusfederationen: De bara vet.

Blossom: Men vad kommer det att innebära? Vi kommer säkert alla att vilja hjälpa till och vara en del av det.

Ljusfederationen: Och det kommer ni.

Det kommer att finnas en VETSKAP … det byggs upp en förståelse och en energi. Inte så som ni kanske känner just nu, när saker och ting ökar i er värld, utan ett VETANDE som känns annorlunda än allt ni tidigare har känt till.

Det kommer inte att råda några tvivel, inga ”Kansken”.

VETANDET KOMMER ATT VARA TYDLIGT.

DET MÅSTE DET VARA … FÖR ATT DET SKA FUNKA.

FÖR ATT TRIGGERN SKA STARTA … NÄR ALLT SOM ÄR INVOLVERAT ÄR PÅ RÄTT PLATS OCH KLART FÖR START.

Blossom: Så på sätt och vis kommer de av oss som har blivit medvetna om detta, att hjälpa till … men det kommer att finnas ”några” som har en specifik roll att spela. Jag ser hur svårt det är att sätta ord på det… så mycket av detta verkar komma igenom på en energetisk nivå.

Ljusfederationen: Oroa dig inte, Blossom, för det händer inte i morgon.

Blossom: Vilken besvikelse! Jag skulle just stryka min festklänning!

Ljusfederationen: Allt man behöver VETA är det man VET.

Blossom: Så hjälpsamt. Tack! Jag skämtar förstås, jag menar inte att vara oförskämd.

Ljusfederationen: Ändå är det SANT, Blossom.

DET DU VET INOMBORDS … ÄR ALLT DU BEHÖVER VETA.

Blossom: Vilken del av det som jag känner inombords?

Ljusfederationen: Den del som VET.

Blossom: Åh… den delen!?

Ljusfederationen: Ja. Den delen. Vi känner att vi är klara för den här gången. Fast, i ’VETANDET’ … som du Blossom, och alla andra som läser eller lyssnar på detta samtal, kan ni ’känna in’ Kärlekens Energi som vi skickar till var och en … för att få den Bästa och mest Upplysta dagen.

Blossom: Tack. Jag kan bara ge det en chans! Andas med Mantrats ord. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

*PDF 2021. Sida 74. Nr 17. 13 juli.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...