Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 augusti, 2022

 

Lions Gate-portalen är vidöppen… Vad nu? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt exalterade över mänsklighetens förmåga att skapa, och vi är väldigt ivriga att se vad du skapar nu när du har ännu mer energi att arbeta med där på planeten Jorden. Vi vet att du är energi och att du är omgiven av energier hela tiden, men vi gillar det när du förväntar dig att få mer energi, och vi älskar det när du vet att du har mer energi att arbeta med, eftersom du är så kreativ. De flesta av er skapar utan att inse att ni skapar, och många av er som är vakna fortsätter att skapa medvetet även om ni inte har sett några bevis som tyder på att era skapelser har manifesterats i den fysiska verkligheten. Det är sann tro och tillit, och det är vad du behöver när du arbetar med energi.

När du arbetar med metall, trä eller cement kan du se resultatet av din kreativitet i samma ögonblick som du tillverkar något av dessa råvaror. Men när du arbetar med energier måste du lita på, och du måste tro att energi kommer att ta form som är påtaglig någon gång, såvida du inte bara gör det för skojs skull. Nu, när du skapar för skojs skull, det är då du är som bäst. Det är då du är som mest anpassad. När du skapar för att du har en deadline, eller för att du tror att du måste, eller för att du behöver tjäna pengar på något sätt, är det då du är mindre anpassad till all kreativitet som vanligtvis är tillgänglig för någon som arbetar från flödet .

Dessa Lions Gate-energier är avsedda att sätta dig i flödet, för att hjälpa dig att inse att du kan ha roligt med att skapa med energi, även om du inte får de påtagliga resultat du önskar direkt. Nu är det inte dags att tappa tron ​​på vem du verkligen är och vad du verkligen kan. Nu är det dags att gå djupare in i din tro och komma till den punkten där du bara förväntar dig att allt ska komma till dig i den perfekta timingen.

Det är också dags för dig att lyssna mer på de intuitiva sinnena som talar om för dig att nu är det rätt tid att fokusera på det ena eller det eller något annat. Med andra ord, låt er själva bli inspirerade inifrån att arbeta med de energier som nu är över er. Bli kreativ och förvänta dig sedan att få uppleva dina skapelser eftersom du någon gång kommer att uppleva dem. Men du behöver inte vänta.

Du får uppleva det du lägger ut energiskt i universum snabbare nu eftersom energierna rör sig snabbare. Ni rör er alla snabbare, och det inkluderar den tid det tar för er att manifestera något som ni har skapat. Men du måste fortfarande lita på att det kommer att bli verklighet för att ta de första stegen, och de första stegen är så viktiga för med de första stegen får du fart. Och med momentum tenderar du att hålla fast vid det och se igenom det. Och då kan allt och allt som du önskar hitta sin väg till dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...