Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 augusti 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 augusti 2022

 

Förändringarna i Världen som Kommer ∞

Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt medvetna om de förändringar som sker där på Jorden som ännu inte har visat sig i er fysiska verklighet och i er fysiska upplevelse av verkligheten. Vi vet att de förändringar som har inträffat inom var och en av er inte har en omedelbar reflektion i spegeln som är universum utanför er, och vi vet att detta kan få en person att tvivla på om de förändringar som den har upplevt faktiskt är verkliga. Vi vill att du framför allt ska kunna lita på dina känslor och din inre upplevelse av verkligheten. Därför kommer det att finnas tillfällen då det är bättre för er att inte leta utanför er själva efter bevisen som ni söker.

Vi talar om bevis på att du har gjort en förändring inom dig själv. Nu är ett av de tillfällen då det tjänar dig så mycket mer bara att fokusera inåt på vad du känner och hur du kan känna att du redan har förändrats. Vi pratar om att förändra din vibration, att skifta från att vara mer sinnesorienterad till att vara mer hjärtcentrerad och det handlar om att ditt ego skall bli ett med ditt högre jag. Dessa typer av förändringar som sker internt gör att ni upplever en annan yttre verklighet, men ni lever fortfarande i en tid då det tar tid för den reflektionen att dyka upp, och därför måste ni ha tålamod. Ni måste ha tålamod med så mycket där på Jorden.

Ni måste ha tålamod med er själva, med varandra, med förändringen i medvetande. Ni måste särskilt ha tålamod när det kommer till manifestation. Allt som otålighet gör är att säga till universum att ni inte tror att det kommer, och om ni inte tror att något kommer, så är det mindre troligt att det kommer. Så vad kan du då göra med den här världen som inte förändras tillräckligt snabbt för att hänga med dig? Och hur kan ni leva era liv utan alla manifestationer som är på väg till er, men som tar längre tid än ni skulle vilja? Du jobbar med det som finns mitt framför dig. Du gör vad du kan i stunden och du blir kreativ. Du får ut det mesta av det du får för närvarande, och du inser att allt du vill se där ute inom den citat ”verkliga världen” redan finns inom dig ändå.

Så varför vänta? Varför vänta på att något ska dyka upp i din upplevelse så att du kan känna glädje när glädje är en knapp som du trycker in i ditt eget chakrasystem? Varför vänta på att det ska bli fred på alla platser på planeten Jorden innan du bestämmer dig för att du vill vara fred. Du vill känna frid och andas frid eftersom frid känns bra. Så du kan inte bara titta utanför dig efter att ha mediterat på fred i tio dagar i sträck och förvänta dig att se att hela världen nu är i fred.

Du behåller friden inom dig själv eftersom du har bestämt att det är vad du vill känna och hur du vill känna. Och sedan har du tålamod. Du förstår, om du gör allt bara för att du förväntar dig att det du gör ska ha en inverkan på världen utanför dig, då gör du inte det du gör för glädjen i det.

Och om du inte följer din glädje, så lever du på ett villkorligt sätt som inte tjänar dig. Därför måste du veta och lita på att du har den inverkan du vill ha, och du måste ha tålamod. Och medan du har tålamod, lev ditt liv. Ha så kul; utforska alla aspekter av livet som är tillgängliga för dig just nu, och du kommer inte att bli besviken. Du kommer att vara en ambassadör för Källan, vilket är vad du verkligen är där för att vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...