Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 september, 2019

Det Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

22 september, 2019

”Hur ni upplever de inkommande energierna”

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få förena oss med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur väl ni alla har hanterat de energier som har kommit in och vi gläder oss över att se hur många av er som lägger er uppmärksamhet på hur ni inombords känner er, såsom en respons på energierna. Vi kan se att ni ofta letar efter bekräftelse utanför er själva, ifall det som ni har känt är det rätta sättet att känna. Men under de senaste dagarna har vi lagt märke till att alltfler av er som är vakna, helt enkelt vänder er inombords för att se hur ni assimilerar energierna som ni nu står inför.

Det kan ni såklart alltid göra. Ni behöver aldrig bekräftelse utifrån er själva, men ni alla har tidigare liv där ni har blivit beskyllda för att vara mentalt sjuka för att ni har upplevt verkligheten på ett annorlunda sätt än alla andra. Och när ni tar kontakt med era gåvor och förmågor, så ligger där potentialen att någon kommer att tycka att det som ni gör är galet, eller de tycker att er verklighetsuppfattning är onormal. Ni är här för att vara en enskild representant för Källan och Källan har inget behov av att ni alla har samma upplevelse för att växa och expandera, för att kunna känna sig själv. Källan har behovet av att ni alla är unika och annorlunda, vilket är exakt vad vi ser.

Vi ser att alltfler av er omfamnar er unika karaktär, er individuella upplevelse, och vi ser allt mindre av det där letandet efter bekräftelse och godkännande från dem som befinner sig utanför er. När ni delar det ordinära i en upplevelse med någon annan, så är det naturligtvis en behaglig upplevelse att ha. Det är trevligt att på det sättet kunna förhålla sig till någon annan, men ifall det måste vara en nödvändighet för att ni ska kunna känna er väl till mods med er egen inre upplevelse, så är det ett tecken på att ni känner er osäker. Det är ett tecken på att ni är rädd för att lämnas utanför, av att vara ensam om att uppleva verkligheten på det sätt som ni gör.

Därför är det en enorm indikation på er tillväxt när ni inte längre letar efter bekräftelse eller godkännande. Det är underbart att bevittna när ni ser er själva som unika och suveräna individer vilka är en del av ett mycket större kollektiv. Den kollektiva upplevelse som ni kommer att få i och med skiftet i medvetandet kommer också att bli något som ni på individnivå får uppleva på ett unikt sätt, så ni behöver inte ge er av för att leta efter någons beskrivning på hur det ska bli, eftersom er upplevelse blir er och enbart er egen.

Det är det bästa sättet för Källan att växa och expandera genom er. När ni betraktar ert liv på Jorden på det sättet, som ett sätt för Källan att på ett unikt sätt få uppleva Sig själv och verkligheten, så ligger däri en hel del tröst. Och vi föredrar väldigt mycket att ni får känna er väl till mods med allt som vecklar ut sig där på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gladde oss åt att få ha kontakt med er.”

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...