Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari 2019

Per Staffan 10 februari 2019

Att hålla de Nya Portalerna Öppna ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkurtiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi lägger tonvikten vid den här tiden på vad vi kan samskapa med de av er som är vakna nog att uppmärksamma dessa överföringar från oss. Vi öppnar flera portaler för att leverera till er de aktiveringar, koder och inspirerade idéer som har tjänat oss i livstider när vi var fysiska och uppstigande.

Nu är det inte portaler som ni kan resa igenom. Det här är portaler som är särskilt utformade för att leverera energi och information. Vi har givetvis många olika sätt att leverera energi och information, bland annat genom dessa överföringar. Men den här kanalen kan bara hålla oss under viss tid, och sedan måste han ta en paus. Så när vi använder portalerna som leveranssystem kan ni vara säkra på att de alltid kommer att vara öppna.

Vi vill gärna undersöka de önskningar som ni alla har för att medskapa med oss. Och så, när ni får den här överföringen, vill vi att ni ska överväga vad det är ni vill uppleva och vad ni skulle önska för hela det mänskliga kollektivet. Det spelar ingen roll när ni tar emot denna överföring. Portalerna kommer att förbli öppna, och vi kommer att fortsätta att leverera exakt vad ni behöver genom dem så länge ni vill.

Era jobb är helt enkelt att komma fram med önskningar, och då måste ni öppna er för att ta emot det vi skickar. Oroa er inte för er anslutning till portalerna. Allt vad ni behöver kommer att finna vägen till er, oavsett var ni är på planeten. Bara slappna av, öppna upp er och förvänta er att få precis vad ni behöver. Varför gör vi det här? Vi gör det för att ni är redo.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt att ansluta till er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...