Rådet via Ron Head, 9 februari 2019

Rådet via Ron Head, 9 februari 2019

Per Staffan 10 februari 2019

Upplevelsen av tid – Rådet

Ni har frågat om upplevelsen av tid. Försöker förklara detta för er som lever era liv inom den konstruktionen, och tid är som ni vet en konstruktion, det kunde ta upp volymer. Men det är en “kul” fråga, och vi har ett par bilder för er att experimentera med. Så låt oss försöka visa er en glimt av vad ni kommer att finna. Här är frågan, som den ställdes.

“Vi hör mycket om hur 3D är en linjär upplevelse. Men det är mycket svårt att, från det mänskliga perspektivet, föreställa sig en icke-linjär existens där händelser inte följer varandra i en ordnad följd. Finns det någon motsvarande upplevelse av “tid” från Rådets perspektiv? ”

Låt oss först säga att när du inte är i kroppen har du inget problem med tiden. Du kan nu inte enkelt förstå det av en enkel anledning. Du har gått in ett tillstånd som har en uppenbar början och ett uppenbart slut. Du köper in i denna fiktion. Du föddes. Du kommer att dö. Och döden innebär att du upphör med livet. Inte riktigt, men du ser inte förbi någon ända av det konceptet. Eller hur?

Nu, för de som kan se några ”innan”, och kanske några sannolikheter, är begreppen oändlighet och tidlöshet mycket enklare. Och det finns i dag fler och fler som har dessa minnen och visioner. Dessa människor behöver inte förklaringar eftersom de vet.

Du kommer snart till nästa medvetenhetstillstånd om du önskar det och om du kan tillåta det. Så, låt oss ge dig de bilder som vi talade om.

Vad vi vill illustrera för er är att ni lever i flera dimensioner, i flera tidslinjer, som flera personligheter hela tiden. Det här är inte något som kommer att ske. Det är. Ni har valt att fokusera på en särskild upplevelse. Tyvärr, men detta är verkligheten.

För en första bild, föreställ dig att du står i en mycket lång korridor. Denna korridor har hundratals dörrar ner på båda sidor. Gå till första dörren på din högra sida. Öppna den och titta inuti. Det spelar ingen roll vad du ser där inne. Se vad du vill se. Men tänk för ett ögonblick att alla andra dörrar har separata saker också på insidan. Alla olika. Alla på samma gång. Alla riktiga.

Illustrationen där är för att visa att allting händer utifrån perspektivet av ALLT, allt händer nu. Du är fortfarande ett ungt barn. Du bor fortfarande i Europa för 300 år sedan. Och du talar fortfarande flytande kinesiska i kejsarens hov. Du simmar i Sirius hav. Allt händer nu. Det enklaste sättet att förstå detta är att veta att allt är medvetande, och om något finns i medvetandet finns det alltid i medvetandet.

Stäng nu dina ögon och se dig själv som ett barn, på din favoritdag, spela ditt favoritspel, på din favoritplats. Stäng nu dina ögon igen och se dig själv vid en annan tid i ditt liv.

Tja, säger du, det var bara min fantasi. Verkligen? Eller var det en tidsresa som du inte tog dig tid att uppleva helt? Vilket är en av skillnaderna mellan dagdrömmar och djup meditation.

Du ser, alla dessa tider, alla dessa platser, i själva verket alla tider och alla platser, är tillgängliga genom ditt medvetande. Eftersom det inte finns några separationer. Och din existens är din biljett.

Det är verkligheten ur vårt perspektiv.

Så hur kommer jag dit, frågar du. Detta kommer att bli en process. Det kan ta livstider. Det kan ta dagar. Var och en av er står på en annan ”plats”. Och du kommer att börja där du står. Det är möjligt att du bär i ditt undermedvetna några blockeringar av processen, en bro eller två att korsa, en vägg som du kanske har byggt en gång. Det är också möjligt att det ligger precis inom den första dörröppningen.

Så, du studerar. Du lär dig metoder. Du går till lärare. Du söker ett mål hela ditt liv. Kanske kommer du dit “.

Eller…

Du börjar utveckla ett förhållande med det Högre Jaget, Själen, Den Gudomliga Varelse som du vet att du är. Du litar på det. Och du ber att det visas dig. Och då lever du ditt liv. Det här är inte en tillfällighet “Åh, jag kan göra så”. Detta, om det görs korrekt är en längtan i hjärtat och själen. Detta är en “hur lång tid det än tar” sak. Detta är en “du styr, en jag gör det inte så bra “sak.

Du kommer att mötas. Du måste veta det. Du måste veta det.

Förstå att du är på väg. Det har du alltid varit. Du kommer alltid att vara det. Det är inte en rättegång. Det är den ultimata glädjeturen. Du får lära dig och vara vad som helst, allting.

“Finns det saker jag kan göra, människor jag kan träffa, etc.?” Ja. Nej. Du får bestämma hur du vill göra det här. Om du verkligen vill hitta, och du tillåter det. Du hittar det på din väg. Om det finns sex stycken känner man sig bäst. Om en annan känns bättre senare, gå på den.

Allt existerar nu. Alla “misslyckanden”, som egentligen inte är fel, existerar nu. Alla euforiska uppenbarelser existerar nu. Du har en “E” biljett. Ge järnet.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omdistribuera materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...