Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 januari 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 januari 2020

 

Vi är alla Källans Energi Varelser

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni alla uppfattar er själva i förhållande till Källenergin. Vi förstår att de flesta människor, den stora majoriteten, är inte uppvuxna i ett hushåll där det förklarades för er att ni var en del av Källenergin och att hela Källenergin fanns i er. Och eftersom så många människor inte fick det samtalet tidigt i era liv, kände de flesta av er ensamma, ovärdiga och till och med kände ni att ni var syndare som gjort Gud besviken med era lustfyllda tankar, era lögner och era småstölder.

Nu är ni här som vuxna och ni har all den programmeringen att upphäva. Det finns människor inom New Age gemenskapen som fortfarande inte tror att de är Källenergi Varelser i köttet och som skapar upplevelser för att utvidga det som Källan är. Och sedan är det många som känner denna sanning intellektuellt, men fortfarande tror att en viss andel av mänskligheten är ond. Och vi har nyheter för dessa människor. Om ni är en del av Källan, så är alla andra det också.

Människor har kastat runt tanken på att en viss andel av mänskligheten inte är mänskliga alls. Det är antingen androider eller illusioner eller någon annan sammansatt historia för att göra det lättare att separera sig ifrån.

En sak som vi vill att ni alla ska förstå är att Källan handlar om inkludering. Ja, det finns skillnader mellan er och andra människor, och ja som orsakar konflikter, men de konflikterna resulterar också i utvidgningen av Källan. Och så finns det inget behov av att avhumanisera någon. Och i själva verket dehumaniserar ni en aspekt av er själva.

Lita på oss när vi säger att ni i några tidigare liv har gjort några ganska förkastliga saker och det är vad dessa människor representerar för er, så att ni som är Källenergi, kan förlåta. Ni kan känna medkänsla och ni kan erbjuda villkorslös kärlek. Ni kan vara Källenergi i köttet. Ni kan inkludera. Ni kan omfamna. Ni kan expandera.

Det är syftet med de människor som finns på jorden och på andra håll som gör så hemska saker till andra människor och djur också. Och glöm inte planeten. Det finns många negativa handlingar som utförs av varelser som har känt sig så separerade från Källan att de har använt sig av dessa handlingar för att känna något som de annars inte kunde hitta ett sätt att känna.

Och så, var och en av er som får denna överföring skulle kunna dra nytta av att sitta tysta, stänga ögonen och känna Källenergin som den gnista av gudomlighet som finns i oss alla. Oavsett var vi är, oavsett vilken dimension, vi maskeras alla som något annat än Källan så att vi känner hur det känns att komma hem igen, för att återvända till den kärlek som vi alla föddes ur. Och när ni kan vandra på Jorden med den kunskapen genom att veta och tala och agera i enlighet med det, kommer ni inte ens bryr er om när uppstigning kommer att hända, eftersom ni redan kommer att leva i den bästa av alla världar.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...