Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 januari, 2020

Det Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

Den 11 januari, 2020

”Ett Multi-Dimensionellt Nätverk bestående av Utomjordingar och Människor”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få ha kontakt med er alla.

Vi håller på etablerar ett nätverk av kommunikation som är multi-dimensionellt och det innefattar varelser från olika stjärnsystem i galaxen, inklusive er. Ni är i själva verket en del av detta nätverk i och med att ni tar emot dessa överföringar. Vi tror att variation medför styrka. Vi tror att ju fler sittplatser som det finns vid bordet, desto bättre. Ju fler perspektiv det finns, desto större är sannolikheten för en inkluderande uppsättning tankar och processer, metoder som kommer att förbättra existensen för alla involverade.

Detta är varför vi inkluderar så många i vårt nätverk. Vi blir kanaliserade av många människor och kollektiv för att etablera detta nätverk där ni alla kan kommunicera via oss. Vi är likt översjälen i detta nätverk. Vi tar emot information genom vår kontakt med er, medan ni är vakna och medan ni sover. Därför bygger vi upp detta multi-dimensionella nätverk vid en tidpunkt då galaxen verkligen behöver komma samman.

I och med att mänskligheten gör sig redo för ett fullt medlemskap i den Galaktiska Federationen, så finns det många frågor som behöver behandlas, inklusive vad ni har fått utstå där på Jorden alltigenom er historia och som andra varelser i andra stjärnsystem ansvarar för. Därför hjälper vi till med att förhandla, vi hjälper till med att medla fred mellan varelser och stjärnsystem som inte har kunnat förlåta och gå vidare.

Vi vet att de av er som tar emot denna överföring är redo att förlåta och gå vidare från de vidrigheter som mänskligheten har fått utstå och vi vill att ni alla ska vara medvetna om hur viktigt detta är för att ta er framåt till den galaktiska gemenskapen. Vi vill också att ni ska veta att vi alltid kommer att stå bakom er.

Vi är stora supportrar av mänskligheten där på Jorden och det kommer vi alltid att vara. När ni lär er att förlåta dem i ert förflutna på Jorden som har skadat er, så underlättar ni det för oss och för alla andra varelser som är involverade i mänsklighetens historia på planeten Jorden. Vi behöver uppvisa exempel på människor som förlåter andra människor, innan utomjordingarna kan känna sig bekväma med att visa upp sig för er och för att be om er förlåtelse.

Räcker det med att säga att det finns en hel del som pågår och att ni alla spelar era roller genom att utvecklas, genom att bli era sanna själv och ni hjälper oss med all säkerhet med att inte bara etablera detta nätverk, utan att göra det till den underbara sammankomst av varelser som det kan bli.  Vi vill tacka er för ert deltagande och för era fortsatta ansträngningar med att förlåta.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har med nöje haft denna kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

You may also like...