Det Arkturiska Rådet Via Daniel Scranton, 5 mars 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 5 mars 2019

Att läsa ert energifält

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi har börjat förstå hur det har varit för er där nere på Jorden, och vi har kommit till den insikten genom att studera era energifält. Vi kan, i era energifält, se hur mycket ni har tagit på er, och vi vill att ni ska veta att ni har vårt fulla medkännande.

Vi kan få en glimt av hur det är för er att gå igenom något som t.ex. en skilsmässa eller ett uppbrott. Vi kan se hur skulder tynger er, och vi kan läsa av energin i ert fält när ni genomgår en konkurs eller får diagnosen cancer. Det här hjälper oss att ge er det som ni bäst behöver i stunden.

Vi besvarar böner som inte ens har uttalats eller tänkts, och vi vet att ni uppskattar det. Vi vet att ni förnimmer den hjälp vi ger er. Vi vill också att ni förstår att ni har denna förmåga själva. Ni kan också läsa av varandras energifält.

Det här är vad ett medium gör, och medan mediet berättar saker som de omöjligt kan veta genom att läsa av ert energifält, går ni i allmänhet inte till ett medium i tron att ni ska få medlidande. Ni förväntar er inte heller att ni ska få healing av mediet, i stället kanske ni vill vet vad det ser.

Vi vill att ni övar på att läsa av varandras energifält, så att ni kan uppleva mer medkänsla och förståelse, så att ni kan erbjuda den helande energi, den överföring av kärlek, som era medmänniskor behöver. Människan behöver egentligen inte veta vad som finns i sin framtid, eftersom det förutsätter att det bara finns en framtid, vilket naturligtvis inte är sant.

Men vad människor verkligen behöver är att bli förstådda. De behöver känna att andra bryr sig. Det är den största gåva ni kan ge till varandra. Det är den största tjänst ni kan göra varandra, och vi vill uppmuntra er alla att göra det för varandra.

Även om ni känner att er förmåga att läsa av energifält ännu inte har finslipats, kan ni fortfarande ställa frågor. Ni kan fortfarande läsa av andras kroppsspråk och ansiktsuttryck. Ni kan höra smärtan i deras röster och ni kan vara vår markbesättning, och administrera den hjälp som behövs, på en mycket fysisk nivå.

När ni gör det här så uppskattar vi det lika mycket som andra gör, eftersom vi alla arbetar tillsammans här för att åstadkomma ett enat medvetande på Jorden. Det bästa sättet att komma dit är att förstå varifrån era medmänniskor kommer.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...