Matthew Ward via Suzy Ward, 9 januari 2020

Matthew Ward via Suzy Ward, 9 januari 2020

Per Staffan11 januari 2020

Matthew Ward (channeled source)

9 januari 2020

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. Ert kalenderår 2020 fick en intensiv början, med bränder som rasade i Australien och vapenskrammel av ledare i Iran och USA. Som svar på era kommentarer och frågor om dessa situationer ska vi först ta itu med de förödande buskbränderna.

De har inte orsakats av Moder Natur. Mordbränning är involverad och det är också vädermanipuleringsteknologi, som Illuminati-underhuggarna använder för att förhindra kraftigt regn och skapa byiga och växlande vindar.

Operatören för den respekterade webbplatsen www.goldenageofgaia.com frågade om jag skulle tala om bränderna och hur ljusarbetare kan hjälpa till. Jag bad min mamma att kopiera mitt svar eftersom bön och visualisering är tillämplig varhelst kärleksljusenergi behövs.

På denna station ser vi bränder som rasar i Australien ur två vibrerande perspektiv – kärlek och tragedi.

Kärlekens höga vibrationer – utströmning av hjälp till och medkänsla för alla som drabbats av bränderna – ligger tillsammans med de låga vibrationerna av tragedi – förlorade liv, sorg, rädsla och förstörelse …

Kära bröder och systrar, era böner och visualiseringar kommer att hjälpa detta land och alla dess invånare och därmed underlätta Gaias sorg över förlusten av hennes kropps många livsformer.

Böner som flödar från hjärtat sänder ut de höga vibrationerna av kärlek. Det betyder inget vilka ord du använder – avsikten med bönen är vad som räknas. Att visualisera gyllene regndroppar som dränker Australiens förtorkade jord och dämpar eldarna ger också kärlekens höga vibrationer.

Tvivla inte på er förmåga att manifestera vad som är önskvärt, och vet att när många lägger fram samma kärleksfulla, omtänksamma avsikt, ökar de gynnsamma effekterna hundrafaldigt.

Alla ljusvarelser i detta universum strålar kontinuerligt kärleksljusenergi till alla på Jorden.

Tack,

Vapenskrammel kommer inte att leda till ett tredje världskrig eller ett krig som utkämpas i Mellanöstern. Saker som har pågått länge i hela regionen – religiösa kontra sekulära fraktioner, invasioner, fiendskap mellan Sunnies och Shiiter, hämnd för orättvisor mot tidigare generationer, mansdominerad kultur – är rotade i fördomar som överförts från varje generation till nästa.

Energiströmmar med dessa lågvibratoriska vidhäftningar skingras nu av ökande vibrationer. Under denna “energetiska upplösnings” -process kommer det att bli förvirring, blandade känslor och mycket troligt olyckor när individer och skurkgrupper deltar i “ansiktsräddning” eller hämndterrorism. Upplösning av dessa många komplexa situationer liksom behagliga attityder kommer att inträffa stegvis efter att en rationell diskussion ersatt hotande retorik och det som tjänar det allmänna goda ersätter illvilja.

Följande kommentar, som liknar många andra läsares kommentarer eller frågor, är något relaterad till det vi just talade om. “Jag saknar den insikt som Matthew och guiderna brukade ge oss om President Obama och de okända påtryckningar han mötte och önskar att vi kunde få lite vägledning om denna nuvarande Trump-administration.”

Från vår utsiktspunkt ser vi att president Trump, om än omedvetet, knuffar till de ovannämnda situationerna i Mellanöstern till att påskynda upplösningen av streamers med mörka vidhäftningar. Han är inte medveten om att några av hans närmaste rådgivare och hans allierade, den israeliska premiärministern Netanyahu, är Illuminati. Även om han följde deras råd att mörda den iranska general Soleimani, motsätter han sig deras press för att föra krig mot Iran och att vända sig mot den ryska presidenten Putin, som, tillsammans med sitt land, har orättvis baktalats av era kontrollerade media.

Bakom kulisserna arbetar Trump med andra inflytelserika individer för att hålla Illuminati ansvariga för deras brott mot mänskligheten. Andra mål inkluderar att avslöja sanningen om 9/11 och förekomsten av andra civilisationer, upphöra med utarmning och förstörelse av planeten och inleda en fredlig värld.

Vi diskonterar inte er ogynnsamma och förståeliga syn på USA: s president. Vi ber er att erkänna det högre goda han tjänar, oavsett oförmodad energiaktivitet i Mellanöstern, och att ni lägger hans administrations oroande politik i sammanhang med det vi sa kort efter presidentvalet 2016:

Valresultatet dömde ut Illuminatis plan att sätta en av sina egna tillbaka i Vita huset efter att i åtta år ha behövt slåss mot en president som kämpade tillbaka i den utsträckning han kunde.

Planetära vibrationer kommer att stärka och främja endast ansträngningar som bäst tjänar Jorden och alla hennes livsformer; något motsatt kan inte vara långvarigt.

Hårt vunna rättigheter och framsteg inom social rättvisa kan inte tas bort. Det är inte Jordens folks öde att gå bakåt, utan att ständigt fortsätta mot fred, ömsesidig respekt, samarbete och liv i harmoni med Naturen.

Världen där livet är sådant och planeten återställs till hälsa och ursprunglig skönhet – den värld du hjälper till att skapa i linjär tid – blomstrar redan i kontinuum.

Den tidigare president Obama, den mycket utvecklade själ som gick med på att gå ner till Jorden och bli USA: s president, var ljusfylld när han förkroppsligades och hans ljus har inte minskat det minsta. Personer som känner igen denna sanning luras inte av de fotoshoppade bilderna och fabricerade filmerna som sprids av de mörka för att besudla hans karaktär.

Det som är sant är att på grund av Illuminatis hot om att döda hans familj om han inte samarbetade gav han efter för krav som han fick höra inte var förhandlingsbara. Ett var att utse Hillary Clinton till utrikesminister och ett annat godkände henne till presidentvalet 2016 – hoten mot hans familj pågår. Ett exempel där Illuminati i Kongressen och därefter fick igenom sin vilja är Affordable Care Act. Herr Obama var tvungen att överge sin omfattande plan som innebar en försäkringsavsättning för en enda betalare, och driva ett sjukvårdsprogram utformat av cheferna för försäkrings- och läkemedelsföretag. Rynkad panna och gråa hår är de fysiska tecknen på hans känslomässiga och mentala kamp som krävde att han kompromissade med andlig och moralisk integritet för att skydda hans familj.

“Minns Matthew hur svårt det är här? hur täthet, tyngdkraft, tid, allt tynger så mycket på dem som arbetar för att vara ljusfyllda men blir attackerade dagligen av sådant som sliter ner oss? Jag tror att jag är en ljusarbetare. Att jag är här för att hålla ljuset, vara kärlek. Jag skulle vilja tro att Matthew kan se och känna och förstå att livets tyngd krossar … Man känner sig som om vi har deponerats på en tidslinje från vilken det inte finns någon flykt, det finns inget hopp om att rätta till felaktigheterna. Vid varje sväng känner man att vi ändå måste arbeta hårdare och att vi redan är utmattade. Jag skickade detta med tacksamhet och med ångest för att jag kanske bara inte är tillräckligt trofast. ”

Det utdraget från ett långt e-postmeddelande beskriver känslorna hos den kära själen som uttryckte dem på andra sätt också och räknade upp många skäl. Andra ljusarbetare har skrivit ungefär samma sak. Oavsett vad du och alla upplever är det viktigt för oss – vi älskar er!

Kära ni, de beskrivna känslorna kommer från upptagenheten av det ni ser som världens tillstånd. Känslan av att så mycket är fel att någonsin göra allt rätt verkar hopplöst och sliter ner anden, och att tänka att ni måste arbeta hårdare trots att ni redan är utmattade är en kontinuerlig energidränering. Resultaten av denna livssyn är tunga eftersom de ligger inom tredje täthetens begränsningar. Syftet med meddelanden från oss och andra lysande varelser utanför planeten är att hjälpa er att resa er över dessa begränsningar så att det är glädjande och fullgörande att vara en ljusarbetare.

Tänk på hur ofta vi har sagt att ni helt enkelt strålar ut ljus i världen genom att VARA de själar ni är. Lika ofta har vi berättat för er att ert ljus väcker jordens folk och inspirerar dem att gå framåt och manifestera den värld de vill ha. Förmodligen oftast vad vi säger till er är att ljusvarelser i hela detta universum stöder er med kraften av ovillkorlig kärlek under hela er Jordresa.

På intet sätt minimerar vi obehaget och stressen av deprimerande känslor – vad vi verkligen har försökt göra är att hjälpa er att undvika eller fördriva dem. Vi har aviserat att vi är kunniga om världsfrågor som observatörer och inte går in i dramat för själar som upplever utvalda karmiska lektioner. Vi har uppmanat er att använda den universella attraktionslagen till er fördel genom att ändra negativa tankar till positiva, och vi har erbjudit många sätt att lättare anpassa er fysiskt, känslomässigt och mentalt till energiförändringar när Jorden fortsätter på sin uppstigningskurs. Och vi berättar om ljusets framsteg som vi ser från vår utsiktspunkt och som ni inte kan se från er.

Nåväl, vi alla på denna station minns verkligen världsliga utmattade känslor. Liksom er har vi frivilligt hjälpt civilisationer som är nedsmutsade med tredje täthet, och i det tidlösa kontinuumet sker dessa livstider samtidigt med lyckan på denna station, så vi har alltid medvetenhet om dem.

Mera så, vi är oskiljaktigt kopplade till er och känner vad ni gör. Vi kan dock inte låta desillusionering eller förtvivlan vara länge annars skulle det påverka den totala frekvensen här – de och andra lågvibratoriska känslor påverkar också era personliga frekvenser negativt. Och tänk på detta: Gud känner den “förkrossande tyngden av att leva” i samma mått som var och en av hans barn gör i hela detta universum. För oss är denna intensitet obegriplig.

Ni påbörjar ett år med en spännande och ibland ojämn resa när ljuset fortsätter att avslöja fickor av mörker i regeringar, den ekonomiska sektorn, legala och rättsliga system, teknik och företagsstrukturer. De höga vibrationerna som är drivkraften mot fredliga förhandlingar smälter också allt som är baserat i mörk avsikt. Förövarna kommer att försöka hålla dem igång eftersom de behöver den täta energin för sitt uppehälle, men deras tid är slut. Mörkrets långa regeringstid på Jorden är på väg att ta slut.

Älskade bröder och systrar, gå framåt med självförtroende och optimism. Era ovärderliga bidrag till ljusets seger behövs fortfarande!

__________________________

KÄRLEK och FRED

Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...