Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juli, 2019

Det Arkturiska Rådet från den Nionde Dimensionen

via Daniel Scranton

10 juli, 2019

”Den senaste tidens nerladdningar & uppgraderingar”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få ha kontakt med er alla.

Vi är bortom nöjda med hur ni alla har hanterat den senaste tidens energier som har kommit in. Ni gör ett sådant underbart arbete med att hantera de uppgraderingar och nerladdningar som har följt med de här energierna. Vi har noterat att en stor majoritet av er alla som är vakna har förmått dra nytta av vad ni har fått ta del av för att tillhandahålla hjälp till era medmänniskor.

Detta är en stor del av det som ni kommer att göra när ni framskrider. Ni kommer inte att få ta emot uppgraderingar och nerladdningar bara för att ni ska känna er speciella, eller bara för att ni ska kunna imponera på era vänner. Var och en får exakt vad man behöver för att kunna stå till tjänst för alla som står en närmast.

De som har en större räckvidd och tjänar en större del av mänskligheten får ta emot mer och vissa av er kommer att bli ombedda att öka takten lite mer, så att ni ska kunna nå ut till en större grupp av mänskligheten. Ni alla kommer att få möjligheten att ge vad ni har fått ta emot, till det mänskliga kollektiva medvetandet. Detta sker automatiskt.

Men vissa av er kommer att behöva öka på för att kunna vara till service, för det är nu fler individer som vaknar upp än någonsin tidigare på er planet. Ni kommer att se en större skala av uppvaknanden som sker, vilket betyder att det kommer att finnas fler individer som letar efter sådana som ni som under än rätt lång tid har utfört det här uppstigningsarbetet.

Naturligtvis kommer många av de individer som letar upp er att vara de som har känt er under hela era liv, eller åtminstone den största delen av era liv. Och dessa kommer att vilja få reda på vad de ska göra åt det som sker. Ni har slipat på era förmågor och det är exakt varför ni förmår intensifiera de inkommande energierna för att tända en eld under er, men också för att stötta er. Vi vet att ni kan hantera allt detta och vi räknar med att vi är medvetna om att ni kan hantera ytterligare mer. Festen står i färd med att börja där på Moder Jord.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gladde oss åt vår kontakt med er.”

 

 

 

 

 

You may also like...