Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juli 2019

Uppstigningen är på Gång ∞ Det Arkturiska Rådet av 9D

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

 

Vi har perspektivet på hur ni lever just nu, och vi skulle älska om ni håller er till oss. Vi skulle älska om ni håller med om att mänskligheten är helt på gång med uppstigningen. Vi vill att ni förenar er med oss, och tittar på alla positiva saker som vi ser på Jorden just nu. Det finns så mycket att fira och må bra av. Ert högre själv stiger uppåt var eviga dag. Ni blir ert femdimensionella själv, och det är till stor fördel, för världen är just nu inte perfekt. Den är perfekt på vissa sätt, men i en mening är den verkligen inte det, eftersom människor fortfarande dödar och hatar varandra.

Så hur hjälper den ofullkomna världen er, som uppstigande varelser under utveckling? Tja, den hjälper er att komma till något som är mycket likt Källan, och den ultimata upplevelsen är att lära känna er själva som Källan, samtidigt som ni behåller er fysiska kropp. Hur kommer vi dit kanske ni undrar? Nåväl, Källan är kärleksfull, förlåtande, medkännande, och om ni inte befunnit er i tillstånd som inte går att älska, hur skulle ni då kunnat förstå vilka ni verkligen är? Hur skulle ni kunna känna ovillkorlig kärlek utan några förhållanden som är avskyvärda? Hur skulle ni kunna förlåta om ingen verkligen gjort er något ont? Hur skulle ni kunna känna ovillkorlig medkänsla, om det inte funnits någon som inte överhuvudtaget förtjänar någon medkänsla?

Därför är förutsättningarna perfekta. Det beror på att det finns tillräckligt många av er som bestämt sig för att möta mörkrets och hatets ansikte med kärlek. Det finns tillräckligt många nu, för att medvetenhetens utveckling ska nå nya höjder hos mänskligheten. Ni kommer aldrig att nå dit genom att pressa fram något, och det finns många av er nu som sett tillräckligt, för att veta att motvärn och strid helt enkelt inte fungerar.

Det måste komma från hjärtat för att ni ska kunna vara de ni verkligen är, då ni möter så många som fortfarande klamrar sig fast vid de gamla egoistiska sätten. Detta gäller er om ni mottagit det här meddelandet, och vare sig ni förstår det eller inte, så jobbar ni alla tillsammans.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

 

Du gillar kanske också...