Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 juli 2021

 

Rikta in sig på Källan & Ljusets Krafter

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är som bäst när vi hjälper er alla i fysisk form på planeten Jorden. Vi riktar in oss mer efter Källenergiperspektivet och agendan när vi hjälper mänskligheten. Vi vet att vi är i linje när vi tjänar, och vi kan känna mer av Källenergi som strömmar genom oss. Vi känner oss mer levande.

Ni kan alla ha samma erfarenhet av att hjälpa någon där på Jorden, oavsett om de är människa, växt, djur eller mineral. När ni till och med försöker vara till tjänst anpassar ni er efter Källan och får tillgång till mer av Källans energi. Stoppa därför inte flödet av Källenergi genom att beklaga det faktum att ni inte kan göra mer eller att ni inte vet vad ni ska göra i en viss situation. Håll er i Källflödet genom att fortsätta fokusera på det faktum att ni vill hjälpa till, och vet att ni kan rikta in er till oss, ni kan rikta in er till Moder Jord, ni kan rikta in er till solen, ni kan rikta in er till Källan, eller ni kan rikta in er till valfritt antal kollektiv, råd och till och med enskilda varelser som är högre dimensionella och som vill hjälpa.

Ni behöver inte ta reda på allt, och det är det som sätter krokben för många av er. Vissa människor ger upp innan de ens börjar med att sträva efter att vara till nytta på grund av det mänskliga sinnets begränsningar, begränsningar som säger att ni bara är en person och idéer som, ’Hur skulle jag någonsin kunna göra den inverkan jag vill göra som en enda ensam människa? ”Ni är aldrig ensamma och ni är alltid mer anpassade till ljusets krafter när ni behåller er önskan och er avsikt att hjälpa till.

Vi vet att ni kommer att ta tillfället i akt att vidta alla åtgärder ni kan, så vi oroar oss inte för er effektivitet eller det räckvidd som ni kan sprida ljuset med. Vi förstår hur jordplanet fungerar bättre än nästan alla människor gör för att vi kan se vad ni inte kan se med era fysiska ögon. Vi kan känna vad de flesta inte känner, och vi kan känna vilken inverkan ni har på det mänskliga kollektiva medvetandet hela tiden, även när ni sover. Därför uppmanar vi er att lita på oss när vi säger att ni gör så mycket bra och gör så många framsteg. Ni jobbar med nätverken, leylinjerna, energin som går över, genom och runt hela jorden, och arbetet ni gör är vackert.

Ni måste bara släppa den mentaliteten som säger att det är era handlingar som är mest kraftfulla och effektiva, för det är ert medvetande. Det är nu, det har alltid varit, och det kommer alltid att vara ert medvetande som gör skillnad som ni vill göra där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...