Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 februari 2022

 

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 februari 2022

 

Hur ni Bearbetar era Kraftfulla Känslor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket bekanta med de sätt som ni alla har bearbetat era känslor på, och vi vill uppmuntra er att göra mer av den bearbetningen som innebär att ni släpper det som har utlöst den känslomässiga responsen. Vi vet att orättvisan, eller de oönskade omständigheterna som ni skapat helt själva, är mycket frestande att fokusera på. Det är väldigt lätt att se sig omkring i era liv och andras liv som är mindre lyckligt lottade än ni är och att fixera er vid problemet, som ni definierar. Det är väldigt lätt att sedan glida in i tanken att man är där för att göra något åt ​​de där omständigheterna som har gett er magvärk.

Men vi vill att ni ska förstå att det som triggar er är mycket mindre betydelsefullt än de känslor som kommer från den händelsen eller omständigheten som har fått er att komma åt den känslan. När folk pratar om att släppa taget kan det ofta vara lite tvetydigt. Vad ska ni släppa taget om? Ja, ur vårt perspektiv tjänar det er oerhört mycket att släppa orsaken till vad ni känner och att fokusera på vibrationen av den känslan.

Om ni tillåter er själva att helt känna vad som händer i ett eller flera av era chakran som ett resultat av en upplevelse, eller till och med ett triggat minne, kan du ta er igenom bearbetningen av den känslan mycket snabbare. Nu rekommenderas det ändå att ni pratar om vad ni har gått igenom. Det är helt okej att berätta för andra om omständigheterna, händelserna eller minnen som får er att komma åt era negativa känslor, men det är där alltför många människor stoppar processen.

Ni kallar det ventilering, men ni behöver verkligen gå djupare än att beskriva detaljerna i den orättvisa som ni har upplevt. Känslan är den viktiga aspekten av att vara människa. Det är det som gör er till en så unik ras av varelser. Det faktum att ni känner så mycket och så djupt är er styrka, men ni måste vara villiga att åka dit. Ni måste vara villiga att känna dessa känslor för att få tillgång till kraften i er känslosamhet. Vi rekommenderar att ni uppmärksammar dessa kraftfulla känslor som ni känner närmare så att ni kan ta er igenom de tunga och mörkare och komma till de ljusare och glädjefyllda så snabbt som möjligt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...