Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 februari 2022

 

Inleder en Ny Tidsålder för Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har kunnat hjälpa er med utvecklingen av ert medvetande i viss utsträckning, men vi skulle aldrig ta äran för vad ni har gjort med det vi har gett er. Det är ni som lever de utmanande liv som ni gör. Det är ni som står inför era ekonomiska, hälso- och relationsproblem, och ni är de som använder allt ni får för att höja nivån på ert medvetande till nya höjder. Ni är de att tacka för de framsteg som görs i det mänskliga kollektiva medvetandet, och det vet vi.

Vi vet vilken roll ni spelar som de uppvaknade, och vi vet att många av er har tagit på sig mer än er beskärda del av den energimässiga och känslomässiga bördan. Ni utför rensningsarbete för er genetiska linje. Ni utför röjningsarbete för området där ni bor. Ni utför rensningsarbete för era tidigare livs jag, och ni är också de som har förmågan att hantera karman och trauman från er galaktiska historia. Därför inbjuder vi er att fira varandra. Vi inbjuder er att se era medmänniskor som hjältarna för att de har tagit på sig så mycket.

Varje gång du ser en person som bär en tung börda, vet att personen är en mästare. De behöver vara det för att skapa något som är så svårt för dem känslomässigt, fysiskt, psykologiskt och energimässigt. Att erbjuda ert helande, er kärlek och er medkänsla till era medmänniskor är mycket lämpligare än att se på oss och de andra varelserna som hjälper till i de högre världarna som hjältar i mänsklig kamp.

Vi kan känna in hur jobbigt det är där, och det är bara en av anledningarna till att vi stöttar er så mycket i det ni gör. Vi vill att ni ska veta att vägen framåt för mänskligheten kommer att bli lättare, och det inkluderar även era individuella vägar. Vi kommer alltid att uppmuntra er att lätta på era bördor så mycket ni kan eftersom ni redan har gjort så mycket. Och det är dags att skörda frukterna för allt positivt skapande ni har gjort för er själva och för resten av mänskligheten. Det är dags.

Detta är inledningen av en ny tidsålder för hela mänskligheten, och det är den perfekta tiden för er att släppa taget om de tunga och betungande vikterna som ni har burit omkring. Nu är det dags för förlåtelse, medkänsla och överlämnande, och vi vet att de av er som är vakna har lärt er tillräckligt mycket om livet där på Jorden för att inse att tiden för kampen är över och tiden för att släppa taget är över er. Det finns inget kvar att göra. Det finns inget kvar att åstadkomma, och det finns allt att vinna genom att hänga kvar lite längre och släppa in allt som ni har sammankallat för er själva och hela mänsklighetens bästa.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...