Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 juli 2022

 

5 Steg Du Kan Ta Varje Dag för att Stiga Upp ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se så många av er ta de nödvändiga stegen i era liv för att komma närmare ert femtedimensionella jag. Vi vet att vi pratar mycket om att handla och hur ni går in i en tid då det kommer att behövas mycket mindre av det, eftersom ni kommer att fungera som energetiska varelser som har bemästrat erbjudandet av en vibration. Och det eliminerar verkligen behovet av mycket av de handlingar ni vidtar, men det finns alltid steg ni kan ta för att bli mer upplysta, för att bli mer av ert sanna, hela jag, för att komma närmare Källan. Många av er vet vad dessa steg är, och ni tänker ofta ta dem.

Ni har för avsikt att ta steget upp till det högre, mer förhöjda medvetandetillstånd som ni som är vakna vill vara i. Det finns en tid för att sitta stilla och inte göra någonting, och sedan finns det tillfällen då ni måste ta ett beslut om att handla, och det är de tider vi syftar på här. Vi har märkt att fler och fler av er kliver fram för att vidta nödvändiga åtgärder, åtgärder som förstärker er upplevelse av vem ni är. Nu finns det några åtgärder som är unika för dig som individ som du vet att det tjänar dig bra att vidta, och sedan finns det åtgärder som det tjänar alla att vidta, steg som alltid kommer att föra dig närmare Källan, närmare den du verkligen är.

Vi pratar om åtgärden av egenvård, att äta det du vet känns bra i din kropp, ge dig själv den tid du behöver för att vila, för att ta emot. Vi pratar om steget att spendera mer tid på att ansluta till Moder Jord och Moder Natur. Vi pratar om att nå ut till dem som finns i ditt liv och som du vet att du behöver prata med eller kommunicera med på något sätt. Det här är viktiga steg för er alla mot upplysning. De är väldigt enkla. De är lätta att göra när du väl initierar dem, när du får bollen i rullning, så att säga.

Vi betraktar också meditation som en handling i den meningen att du ofta måste sluta göra en sak och flytta till en plats där du vet att du kan meditera, där du vet att du inte kommer att bli störd. Och den handlingen, det steget mot ett meditativt tillstånd är mycket viktigt för er alla. Det är som att säga till universum: ’Jag spelar roll. Det här är något jag vet är bra för mig, och så jag kommer att gå och göra det.’ Medveten andning när du inte mediterar kan också ses som en nödvändig handling eftersom det involverar ett visst mått av uppsåt. Det innebär att du går bortom den ofrivilliga handlingen att andas och gör det till en frivillig handling.

Gör dessa saker och se hur ditt liv förändras. Var uppmärksam på knuffarna du får inifrån för att röra dig i dessa riktningar, och inse att när du gör det, känner du de omedelbara resultaten. Du ger dig själv något som ingen annan kan ge dig. Och när du är givaren och mottagaren, fullbordar du en loop, en cykel, och du blir den där hela versionen av dig själv som du vet att du vill vara och du behöver vara för att kunna stiga upp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...