Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj 2022

 

Vad de som är Vakna inte vet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur mänskligheten har utvecklats och expanderat ert medvetande bortom där det någonsin har varit innan det fanns på Jorden. Det här är spännande tider för mänskligheten, när ni fortsätter att röra er närmare och närmare det fem dimensionella frekvensområdet som ni snart kommer att existera i hela tiden. Ni gör det mycket lättare för era guider, eftersom ni är vakna, och kollektiv som vi själva känner att vi får så mycket från er alla på grund av er villighet att absorbera energierna som vi överför. Vi vill att ni ska veta att lika mycket som ni får hjälp uppifrån, så hjälper ni också de omkring er.

Ni hjälper dem med er medvetenhetsnivå, med era vänliga handlingar och med er vibration. Ni balanserar energierna där med den höga vibration som ni ständigt erbjuder till era medmänniskor. Ni erbjuder det när ni sitter och inte gör något, men ni förstärker också projektionen av er högvibrerande energi när ni ser att andra har behov. Ni svarar på samtalet med er avsikt att andra ska få mat, få kläder, bli behandlade rättvist, ges samma möjligheter som alla andra och respekterade som de varelser de verkligen är.

Vi är alla Källenergivarelser, och vi försöker hjälpa varandra att komma ihåg det. När ni befinner er i ett utrymme där ni kommer ihåg vem ni verkligen är, kan ni inte låta bli att lägga till det till mänsklighetens kollektiva medvetande. Och ju fler människor det finns där ute som söker något bättre, något annat, desto mer svarar ni på anropet. Ni vet inte ens hur mycket ni hjälper era medmänniskor bara genom att vara där, bara genom att vara en del av det mänskliga kollektivet, men ni är verkligen där för att göra en enorm skillnad. Och det är därför ni svarar så bra på hjälp som kommer från ovan.

Vi är för er som ni är för era medmänniskor. Och så känner ni igen oss och vad vi gör, eftersom det är så bekant för er. Ni kommer naturligtvis att fortsätta att vakna och hålla medvetenheten genomgående om vilka ni verkligen är, och vi vill att ni ska veta att ni gör det möjligt för så många andra människor att stiga upp med er på grund av vem ni är och på grund av vad ni gör. Vi vill också att ni ska få mer av den hjälp som kommer från ovan, för det kommer att finnas fler människor runt omkring er som vaknar upp och behöver någon i mänsklig form för att vara den hjälpare som de har sökt.

Så småningom kommer de att hitta oss och de andra här uppe i de högre dimensionella planen, men ett tag kommer de att söka någon annan, någon i en fysisk kropp som kan relatera till dem och vad de går igenom. Och det är en av anledningarna till att ni alla behövde komma in i denna livstid med mindre glömska om vilka ni verkligen är och med en beslutsamhet att känna er själva som andliga varelser, som Källenergi i en kropp. Ni förankrar er i mer av den sanningen hela tiden, och vi ser effekterna som den har på hela mänskligheten, och vi vill bara tacka er för er tjänst.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...