Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober 2018

Per Staffan 10 oktober 2018

Skydd vs. Skapelse ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har märkt de sätt på vilka ni tenderar att skydda er från det som är oönskat i er upplevelse. Vi har märkt att ni går igenom många olika handlingar och talar olika ord för att skydda er från att uppleva det som inte är önskvärt. Ni betalar ofta även stora summor pengar för att försäkra er mot någon oönskad sannolikhet.

Om ni skulle lägga lika mycket tid, ord, handlingar och fokus på att ta fram de erfarenheter som ni verkligen vill ha, skulle ni finna att era sinnen skulle vara mycket mindre upptagna med de oönskade erfarenheterna. Ni behöver ge er mer tid att fokusera på det som är positivt, och ni behöver släppa idén att ni behöver skyddas.

Självklart finns det väsen där ute i universum som skadar andra och försöker kontrollera, manipulera och till och med stjäla från, mörda och göra alla slags otäcka saker som de kan. Och vi förstår hur svårt det är att ignorera deras närvaro, men vi säger till dig att om du är mer inriktad på att höja din vibration och lägga uppmärksamheten på vad du vill uppleva, så sänker du inte din vibration tillräckligt för att bli ett enkelt mål och en vibrerande matchning mot varelserna som skulle skada dig om de hade möjlighet.

Det är dags att sluta fokusera på vad ni behöver skydda er ifrån, och det är dags för er att börja uppleva er som de mäktiga skapande varelser som ni är och som ni fortsätter att blomma in i. Vi vet att det här måste vara svårt att höra från varelser som oss i den nionde dimensionen där det inte finns några dåliga killar. Det finns ingen kropp, eller hem, eller pengar att skydda mot några dåliga killar. Och så vill vi att ni ska veta att vi har medkänsla för er, i er rädsla att manifestera något oönskat i era liv.

Men det är också svårt för oss att se er inte gå in i den kraft som ni har på grund av rädsla. Och så vill vi bara att ni skall veta hur mycket stöd det finns för er när ni anpassar er till allt som är av hög frekvens och ignorerar det som inte är det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...