Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 september 2019

Det Arkturiska Rådet, 10 september 2019

Via Daniel Scranton

Gudomlig Energi i er Mat och i ert Vatten

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har undersökt vad det är som driver en människa, och vi har kommit fram till att det inte är samma sak för alla. Det gör det mer utmanande för varelser som oss själva att nå hela mänskligheten, och så beror det också på mångfalden hos den mänskliga rasen. Som vi tidigare har sagt, ser vi er mångfald som en underbar sak. Det är en styrka som bör firas, men det gör också vårt jobb svårare.

Så vi måste vända oss till något som är mer subtilt än att uppmana er att vara mer av dem ni är. Vi håller på att arbeta med vibrationen i er livsmedels- och vattenförsörjning för att hjälpa er alla att minnas vilka ni i verkligheten är. Allt är en del av Källans Energi, även om det inte verkar så. Även något sådant som mat och vatten kan bli påminda om sin Gudomlighet. De är aktiveringar. Mat och vatten får den nödvändig aktiveringen som krävs för att nå ut till hela mänskligheten.

Inte alla har förmågan att ta emot våra energiöverföringar, och naturligtvis är det en mycket liten procent av er som får dessa överföringar. Och allt vi verkligen vill att ni ska känna igen är er egen Gudomlighet, och er egen förmåga att skapa er verklighet. Så vi arbetar energiskt med mat- och vattenförsörjningen. Djur, växter och vatten är mycket glada åt att få det vi erbjuder energimässigt, och det är mycket lätt att påminna dem om deras Gudomlighet, även om de bara föds upp för att vara mat på någons bord.

De av er som äter så naturligt som ni kan, kommer att gynnas mer av detta. Det finns livsmedel, naturligtvis, som är så hårt processade och kemiskt belastade att de knappast innehåller något av det vatten, de växter eller animaliska ämnen som finns i naturliga livsmedel. Så om ni äter mer hälsosam mat är ni mer benägna att dra nytta av detta lilla experiment, och då är ni mer benägna att väcka den sanningen inom er själva och leva efter den. Sanningen, som vi vill dela med så många människor som möjligt, är att ni är Varelser av Källans Energi i fysiska kroppar.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...