Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 april 2022

 

Massuppvaknandena & Vad de Egentligen Betyder

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket intresserade av de framsteg ni gör när det gäller er andliga utveckling där på Jorden, och vi har märkt att det mänskliga kollektiva medvetandet har ökat i sin totala vibration med en större marginal än vad ni vanligtvis gör i den processen att öka er totala vibration. Och vi vet att det beror på att många fler människor har vaknat upp till sanningen om vem de verkligen är. Vi vet att dessa massuppvaknanden är oundvikliga, eftersom varje individs uppvaknande planeras av dessa individers guider och högre jag.

Vi vet också att det finns mer transparens där i er värld än någonsin tidigare, vilket betyder att den genomsnittliga människan kommer att göra ett val någon gång i livet mellan att tro på ingenting och att tro att allt är Källenergi. Några av er har kanske varit på båda dessa vägar, och just nu befinner ni er själva på vägen att inse att allt och alla är Källan. Vi gratulerar er för att ni klarade er, för allt annat som ni skulle tro på skulle sätta Källan utanför er, och det kan bli en väldigt ensam plats att vara på.

När ni inser att ni har Källenergi inom er, då har ni möjligheten att utstråla den Källan, den Kärleken och det Ljuset till alla punkter över vårt vackra universum. Det är vad fler och fler människor gör, och det är därför fler och fler människor inte ens letar efter en guru, eller en person som bär ett visst klädesplagg, eller är medlem i ett prästerskap. Ni inser att ni inte behöver någon som är mellanhand mellan Er och Källan. Ni inser att ni har direkt tillgång, och när ni inser att ni har direkt tillgång, använder ni den, och er vibration går naturligt upp, vilket påverkar den övergripande vibrationen av det kollektiva medvetandet som är mänskligheten.

Det är det som höjer vibrationen i ert kollektiv och för er närmare att fullborda skiftet. Inget annat spelar roll. Huruvida det någonsin förekommer massarresteringar, en valutaåterställning eller en finansiell kollaps spelar ingen roll. Det spelar ingen roll eftersom ni är alla dessa saker. När ni inser att ni är Källenergi, då måste ni också inse att ingenting existerar utanför er, inget som är bra och inget som är dåligt. Därför handlar er resa nu om att förena allt detta. Ert syfte är att göra fred med det faktum att ni är alltihop och att ni kan komma åt allt med kraften ni har för att fokusera, och när ni fokuserar blir ni det ni fokuserar på. Så se till att ni fokuserar på det som ni tycker är bra och det ni vill uppleva.

Vi vet att när fler och fler av er verkligen vaknar, kan ni hjälpa alla som har irrat omkring i mörkret att komma tillbaka till ljuset. Många av er vet detta och många av er har gjort det med icke-fysiska väsen, med tankeformer och med negativa energier. Ni kan lika gärna göra det med en människa eller en grupp människor, och det är så mycket lättare när ni ser den där människan eller den gruppen som Källenergi, en aspekt av Källan som har gått vilse. När ni hittar er väg visar ni andra vägen och ni åstadkommer medvetandeskiftet med frid, med harmoni bland alla människor och med stora möjligheter till mer glädje på vägen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

You may also like...