Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 12 augusti 2019

Judas Iskariot

12 augusti 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag har kommit idag för att be er om några saker. Jag skulle vilja be er om att ha ett stort tålamod med er själva. Utveckling kan aldrig ske på en dag. Ni förväntar er så mycket utan en tanke på att det tagit årmiljoner för er att nå hit där ni är idag. Nu är det ju så kära Jordbor att ni befinner på den sista resan in i en ny tid av kärlek och lycka. Tiden har kommit men det kan vara lite svårt att släppa de mönster som ni tidigare har byggt upp. Det är när ni följer flödet av den nu etablerade energin på Jorden som ni stärker er nya verklighet. Det nya energiflödet påvisar att ni nu har en större kärleksförmåga vilket leder till en större humanitet i den värld ni lever i.

Var snälla mot er själva och ta hand om er på bästa sätt, så ska ni se att livet möter er på samma vis. Acceptera din egen sanning och möt livet så kärleksfullt du kan. Det är nu så kära vänner, att vi bara kan bemästra oss själva. Det är när du själv tar dina trappsteg upp i ljuset, som du hjälper andra att gå samma väg. Vi är vägvisare till varandra. Vi vandrar inte ensamma, vi går många på samma stig.

Vår Jord har genomgått många och stora förvandlingar under tidens gång, och nu står hon inför ett nytt genombrott. Hon är på väg in i de ljusa rikenas sfär och ett nytt och större energiflöde av ljusare energier har nått Jorden. En ny ”port” har öppnats och ni tar nu alla del av dess ljus. Det här ställer till det lite grann, eftersom tyngdenergin nu så sakta omvandlas till en lättare energi. Det är i motståndet ni kan se de negativa verkningarna som sker över Jorden. Det är när ni följer flödet som ni kan se de positiva verkningarna av denna energi. Det är då era skapelser blir till gagn för er själva och er Jord.

Det är därför jag ber er om att ha tålamod med er själva, och att ni släpper in den ljusa energin så att den kan transformera er från den tyngre energin till den lättare. Det här har pågått ett tag men nu är det dags att ni själva ser och tar emot den. Det innebär att ni ska se med kärleksfulla ögon och försöka göra goda handlingar för er själva och era medmänniskor. Det betyder att ni ska förstå dömandets sanna natur. Allt dömande är en form av en krigshandling. Det kan vara på en liten nivå såväl som på en stor nivå, likafullt är det ett hot mot er inre sinnesfrid.

Jag vill be mänskligheten idag att bevaka sina tankar och om möjligt att observera när ni dömer er själva eller någon medmänniska för något ni sagt eller gjort. Det här kan även inkludera era tankar. Dömanden är idag så ingrott i alla, så det kan vara svårt att upptäcka dem, åtminstone på en finare nivå. Vi har alla dömt oss själva eller andra för saker som vi sagt, tänkt eller gjort. Det är nu vi medvetet ska släppa vårt dömande och öppna våra sinnen för sanningen i stället.

Sanningen är att vi är som Gud skapade oss, och vi är alla fullkomliga och kärleksfulla varelser. Låt oss nu ta bort slöjan från vårt ansikte och se den nakna sanningen för vad vi egentligen är. Vi är Guds heliga barn som nu ska trumpeta ut sanningen över världen. Sanningen som består av frid, kärlek och glädje.

Stor kärlek

Judas

 

 

 

Du gillar kanske också...