Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 december, 2018

Inre makt ∞ Den 9:e Dimensionens Arkturiska Råd

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi lägger stor del av vår uppmärksamhet på hur du väljer att avslöja för dig själv hur mäktig du är. Anledningen till att vi ger den här majoriteten av vår uppmärksamhet är att vi vill använda samma tillvägagångssätt för att hjälpa till med att göra det möjligt för resten av mänskligheten. Du ser styrkan inom dig, och vi iakttar var du hittar den kraften.

Du är faktiskt en väldigt mäktig varelse som har blivit lurad att du är nästan helt maktlös, speciellt när du inte har mycket pengar, makt eller inflytande. Nu var den kraft vi hänvisade till i den sista meningen den typ ni får av att vara en kung, en drottning, en president, en premiärminister eller en företagschef. Det är traditionellt hur du har sett individer som visar makt, och den tiden kommer till ett slut.

Du förstår faktiskt att de flesta av de individer som har en stor grad av makt i en mening faktiskt känner sig ganska maktlösa. Varför annars skulle man försöka nå en sådan ställning? Men nu erkänner mänskligheten att ni har makt inom er, särskilt de som vaknar. Du har lärt dig att du är skaparen av din verklighet. Du har fått höra om kraften i ditt fokus och hur kraftfull din vibration är.

Så nu ser vi fler och fler människor, precis under den senaste veckan, som anpassar sig till den inre kraften. Vi ser massiva mängder uppvaknande till sanningen att din vibration ger dig möjligheten att skapa det du vill ha. Vi ser också fler av er medvetet hoppande mellan tidslinjer än vi någonsin sett tidigare. Ni bestämmer alla var och en för att ta tillbaka er makt och vi kunde inte vara mer glada att bevittna detta. Allt som du gör nu bidrar till att informera oss om hur vi kan nå resten av mänskligheten, hur vi kan övertyga dem om att de är också faktiskt väldigt mäktiga varelser.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi gläder oss över kontakten med dig.”
 
 
Översättning: Bodil

You may also like...