Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 oktober, 2022

 

Resten av oktober, november och december ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med mänsklighetens framsteg under hela oktober månad, och vi vet att ni kommer att fortsätta i denna uppåtgående spiral som ni befinner er i. Vi vet också att det är många fler människor som vaknar varje dag och att ni som är vakna som hjälper dem på så många sätt. Det är vår vetskap om att fler människor kommer att leta inom sig själva med uppmaning från deras guider och de människor som står dem närmast, eftersom det är så nödvändigt för människor att sluta leta utanför sig själva efter vad som är fel med deras liv och börja tittar inuti.

Känslorna som människor känner blir starkare och starkare tills de uppmärksammar dem, och när dessa känslor får någon att uppmärksamma finns det fortfarande mycket arbete att göra. Därför, de av er som har människor i era liv som ni vet fortfarande har mycket introspektion att göra, ni uppmanas att vara milda mot dem. Du blir ombedd att vägleda dem samtidigt som du vårdar dem genom upplevelsen, för som ni alla vet är det minst sagt utmanande att ha dessa känslor. Begravda känslor som kommer upp till ytan efter decennier kan vara överväldigande och orsaka förödelse i någons liv och deras relationer.

Ni som det uppvaknade kollektivet har det ansvaret gentemot omgivningen att upprätthålla er stabilitet oavsett vad de går igenom, oavsett vad de rensar ut, oavsett hur svårt det är för dig att stanna vid deras sida. Detta är också ett otroligt utmanande arbete som ni gett er själva. Det är därför ni har valt att vakna först, och att göra arbetet själva. Allt var för att förbereda dig för dessa stunder. Du vet att du älskar de människor som står dig närmast i ditt liv, och du vet att du älskar dem tillräckligt för att stanna vid dem, även när de upplever den värsta känslomässiga utrensningen, men du har också tillräckligt med erfarenhet av den processen för att veta att du inte var som bäst när du rensade.

Människorna omkring dig kommer inte att vara i topp i en sådan utsträckning att de kanske försöker tvinga dig ur sina liv. Det är då du kommer ihåg att din andliga utveckling handlar om förlåtelse, medkänsla och villkorslös kärlek. Du kommer att hjälpa till att hela dina nära och kära genom att vara det, snarare än att bara veta det som en filosofi eller en teori. De sista månaderna av 2022 kommer att fortsätta att öka hastigheten på energierna som kommer in, och hastigheten på energierna som kommer in avgör hur länge en person har på sig att hålla de negativa känslorna begravda.

Ni kan förvänta er att se mycket komma upp till ytan i november och december, samt i resten av oktober, men ni alla som får det här meddelandet kan hantera det. För dem runt omkring dig kommer det att bli en stor prövning, och vi uppmuntrar dig att förbereda dig och komma ihåg vem du verkligen är och vad du är där för att göra under de mest obekväma tider som du har framför dig av att sitta med någon som upplever decennier negativa känslor på en gång. Allt detta kommer att vara värt det eftersom fler och fler människor förbereder sig för skiftet, för fullt e.t. kontakt och för alla gåvor och förmågor som de ännu inte har upptäckt inom sig själva. Du kommer att kunna fira med dem som du satt med under deras tid av störst behov.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...