Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 11 december 2018

Ärkeängeln Gabriel

Via Shanta Gabriel, 11 december 2018

Ingen har makt över dig såvida du inte tillåter det att hända

Mina kära. När ni befinner er i en situation där ni börjar känna er maktlösa och mindre värda än andra, kan det här budskapet ses som en väckarklocka. Vi hänvisar här till vilken situation som helst där ni känner er nedvärderade. Det behöver inte nödvändigtvis vara misshandel.

Om det finns någon annan person som vill ha ett visst mått av makt över er, medvetet eller omedvetet, är er fysiska kropp ofta en bra indikator på att något inte står rätt till. Ni kanske får en känsla av obehag i solarplexus, en känsla av tyngd över axlarna eller att kroppen ”krymper.” Att uppmärksamma sina kroppsliga obehagskänslor kan hjälpa er att bli medvetna och dra er ur situationen.

När ni känner er starka i er själva är ni mindre benägna att vara kvar i situationer som kan skada er, eller tillåta andra att behandla er respektlöst. Ni behöver inte stanna kvar på platser eller runt människor som inte ger er den respekt ni förtjänar. Men det är heller inte nödvändigt att reagera med ilska. Var i ert hjärta så mycket som möjligt, och välsigna den eller de personer som är inblandade, och lämna situationen.

När ni känner er starka inombords och mår väl och är fokuserade, kommer området runt er solarplexus att fyllas med energi. När ni börjar känna er uttömda på känslor, är det precis det som händer. När vi säger att ingen har makt över er, såvida ni inte tillåter det, det är då ni ger bort den. Det är nu hög tid att ta tillbaka den.

Ibland är människor så vana vid att bli betraktade som värdelösa, maktlösa och förminskade, att de accepterar det som ett naturligt tillstånd. Det är det inte! Varje själ på Jorden förtjänar att bli behandlad med respekt. För att förbli starka i er själva måste åtgärder vidtas så att ni känner er inre kraft – kontakten med den Rena Andens Ljus som finns inom er.

Solarplexus är det område som påverkas mest av maktövergrepp, så följande visualisering är till hjälp för att uppnå och underhålla ert balanscentrum.

Övning:

Andas med medveten medvetenhet in i området från bröstkorgen till nedanför naveln. Föreställ er detta område fyllt med det varma skenet från en stor sol och låt detta starka, gyllene ljus stråla ut från denna plats inom er och fylla hela er varelse. Se sedan eller känn detta ljus röra sig från slutet av ryggraden och ner i jorden så att ni kan ansluta er till den fruktbara, närande och balanserade Närvaron.

Fortsätt att visualisera att solens gyllene ljus fyller er solarplexus och centrerar er med en klar, stadig kraft som kommer att låta er ta de nödvändiga steg som behövs för att ta hand om er själva. Med övning kan ni dra till er den lugnande kraften av det här ljuset när helst det behövs.

Börja idag med att respektera er själva. Var medvetna om att ni är Guds strålande barn och att ni har anslutning till all kärlek i Universum. Kalla på era Skyddsänglar när ni vill, och var medvetna om att ni vägleds och skyddas av Guds Ljus.

Börja med att känna er personliga anknytning till en Högre Makt, den sanna kraften som innehåller all energi ni behöver för att göra vad som krävs i ert liv. Fyll er själva med solens gyllene ljus och känn jordens vårdande Närvaro under era fötter. Återta er sanna makt och kom ihåg att ni aldrig är ensamma.

 

Ert budskap från Ärkeängeln Gabriel idag är:

Ingen har makt över er, såvida ni inte tillåter det att hända.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

ShantaGabriel.com

Du gillar kanske också...