Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli 2019

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli 2019

Femte Dimensionens Energier – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt optimistiska om mänsklighetens chanser att föra ut mer av den femte dimensionella energin som ni har inom er och använda den för att börja skapandet av det femte dimensionella medan ni fortfarande lever i det fjärde dimensionella frekvensområdet som ni är i. Vi tillsammans med andra grupper av högre dimensionella varelser har hjälpt er och ger er överföringar av högfrekvent energi, så att ni kan bli van vid den. Vi har velat få er inkopplade och det lilla experimentet har varit effektivt, men det finns tillfällen då vi drar oss tillbaka. Det finns tillfällen då vi inte överför så mycket av den femte dimensionella energin, och din sol och jord är också in på den.

Detta innehållande av den energin är utformad för att få fler och fler av er att söka era inre förråd. Ni ser, alla dimensioner finns inuti er. Ni är ju Källans Energi Varelser trots allt. Den femte dimensionen är inte där ute någonstans. Det är en frekvens. Det är att vara i ett tillstånd och det ligger inom er. Det är ert för att ta. Och det vi är optimistiska om är tanken att med mindre av den femte dimensionella energin som kommer utifrån till er, kommer det att bli mer av en önskan att gå in och hämta det. Ni har redan aktiverats. Ni vet hur det känns när energierna kommer utanför er och aktiverar er.

Aktiveringarna är av energier som redan finns inom er. Så nu är det upp till er alla. Ni kan vara ännu en väckt människa som väntar på Händelsen eller Skiftet eller en Solar Flash och tittar runt omkring för nästa förutsägelse om när det kommer att hända, eller ni kan vara en av de mer mogna väckta varelserna som förstår att denna erfarenhet av att vara femdimensionell är tillgänglig för er just nu. Det är en fråga om fokus. Det är fråga om att vara hjärtcentrerad och det är verkligen en fråga om att gå inom, snarare än att titta utanför er själva för vem hjälten eller frälsaren av mänskligheten kommer att vara.

Människans frälsare måste vara mänskligheten. Det måste vara mer än bara en själ som fattar beslutet och bestämmer vad som verkligen är viktigt. Ni kommer att få mer högfrekventa energier från varelser som oss själva för att stödja er, men under tiden gå inom och se hur kraftfulla ni är.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...