Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 juli 2021

 

Arkturisk Support för Mänsklighetens Nya Framtid  

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt nyfikna på nästa steg ni ska ta som ett mänskligt kollektiv. Vi kan se många positiva möjligheter för er när ni rider på den våg av positiva energier som har kommit in för att stödja er just nu. Vi har märkt att fler och fler människor intensifierar för att vara en del av en positiv framtid för mänskligheten, trots alla förutsägelser som gör att det verkar som om er framtid ligger utanför er kontroll. Och vi vet att de av er som får dessa meddelanden är en tillräckligt stor grupp för att göra skillnad där på jorden och för att få med så många fler människor på en positiv tidslinje, en som inkluderar babysteg framåt, utan katastrofer, utan massiva antal av dödsfall.

Ni tippar vågen med er tro på er själva. Varje gång en av er bestämmer att man vill utforska en annan framtid, en bättre framtid, och när man sitter och blundar för att föreställa sig och känna sig in i den framtiden, får ni det att hända. Och nu kommer vi in ​​med mer Arkturiskt stöd eftersom vi vet att de av er som har fokuserat på dessa verkligheter, dessa tidslinjer, kommer att behöva stöd för att upprätthålla detta fokus. Det finns så många som antingen avsiktligt eller oavsiktligt skulle kasta bort er med sin rädsla, sin oro, deras obearbetade trauma från tidigare liv.

Det finns så många olika sätt att människor inte tar ansvar för sina egna skapelser, och de av er som gör det kommer inte att väcka dem med era ord. Ni kommer inte att väcka dem genom att berätta för dem något som de har känt men har glömt. Ni kommer att vara till största möjliga tjänst genom att bibehålla er vision för mänsklighetens framtid, och när ni håller fast vid den visionen bjuder ni in andra till den genom de vibrationer ni sänder ut.

Ni kan locka fler bin med honung, som uttrycket säger, förutom att ni inte vill fånga bina i det här fallet. Ni vill ickeverbalt vägleda dem till deras egen kraft, till deras egen förmåga att fokusera och känna sin egen väg in i en bättre tidslinje, en tidslinje där alla har en chans att förändra sitt medvetande. Allt ni kan göra är att ge era medmänniskor en chans, och ni gör det genom att hålla utrymmet för dem och genom att behålla ert fokus på framtiden som är en vacker upplevelse för alla.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...