Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, May 26, 2023

 

 

En uppmaning till alla healers, kanaler, synska och tränare ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket respekt för de av er som är villiga att lägga ut er själva och hjälpa andra människor med era gåvor. Vi vet att så många av er som är intresserade av oss och av våra meddelanden redan har fått tillgång till era andliga gåvor, och vi vet att några av er är lite ovilliga att sätta er själva där ute som en hjälpare, en healer, en guide, en kanal, och vi vill att du ska veta hur mycket stöd det kommer från det icke-fysiska för dig att göra just det. Vi försöker inte knuffa er i den riktningen på grund av vår egen agenda, utan vi gör det snarare för att vi vet hur bra det är för er att göra det ni känner er kallade att göra.

Folk frågar ofta Daniel här om det är ansträngande att göra det han gör, och hans svar är alltid detsamma. Det är raka motsatsen för honom. Han får energi från oss och från de andra varelser och kollektiv som han kanaliserar. Och när du är en healer, en synsk, en coach eller en kanal, kan du också få den upplevelsen av att bli livad och energiserad av det du gör. Så fort du tappar motståndet du måste göra det kan du också få den upplevelsen. Du kallas inifrån och uppifrån att göra det som kommer att ge dig mest energi, det som kommer att lysa upp dig mest, och det som kommer att bli den mest givande och tillfredsställande upplevelsen för dig.

Du blir inte ombedd att göra det för att du behöver det för mänsklighetens skull. Du är inte där för att fixa en trasig värld, utan du är där för att veta vem och vad du verkligen är, och genom att låta mer av dig själv flöda genom dina fysiska kroppar, uppfyller du det syftet och lyckas med det uppdraget. Och när det du gör också är en tjänst för andra, så vet du att du existerar i det där högre vibrationstillståndet som är nödvändigt för att du ska känna dig tillfredsställd i ditt liv.

Om du vill känna dig lycklig över ditt liv och vad du gör i ditt liv, sträck dig först efter lyckan, och du kommer sedan att få inspiration att göra något som kommer att ge dig mer glädje, som gör att du kan känna mer frihet , självförtroende, kreativitet och allt annat du vill uppleva där medan du är i en fysisk kropp. Ja, du stiger upp, och fler människor som får tillgång till sina andliga gåvor är en del av uppstigningen, men vi vill verkligen att du ska njuta av den processen, att släppa dina bekymmer, dina rädslor, dina bedömningar och allt annat som finns kvar. dig från att vara hela dig själv.

Och när du fungerar som hela dig själv, är du till tjänst för dig själv och andra. Ni sätter er själva på den högsta tidslinjen för er uppstigning, och ni får njuta av resan. Vi vet att några av er fortfarande väntar på att dessa gåvor och förmågor ska komma till er, och att bara ha den avsikten, den önskan, är nog för nu. Gå och lev era liv i glädje och vet att dessa förmågor kommer till er på det perfekta sättet och i den perfekta timingen. Du kommer då att känna samma kallelse att dela dem med världen, med dina medmänniskor som kommer att dra nytta av dem.

Vi lovar dig att det inte finns något mer spännande, tillfredsställande och tillfredsställande än att göra det där arbetet som du vet är upplyftande för andra, och vi vet att var och en av er kommer att få den möjligheten. När det kommer, kasta på det. Det är vårt budskap till er alla, oavsett var ni är på er resa.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *