Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli 2022

 

En Bra Färdighet att Ha När ni Ansluter till E.T.s ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter partnerskap, efter samarbeten, eftersom vi förstår att vi är mer kraftfulla när ni förenar er med de andra kollektiven från hela galaxen. Vi försöker till och med samarbeta med kollektiv i de högre dimensionella planen, och en del av anledningen till att vi gör det är för att det är roligt att ansluta. Att samarbeta gör att vi kan uppleva mer. Vi välkomnar olika perspektiv, olika energier och olika vibrationer, och vi föreslår att ni alla närmar er mångfalden som ni har där på Jorden på samma sätt.

Leta inte bara efter möjligheter att få kontakt med e.t.s och icke-fysiska kollektiv. Sök inte bara efter samarbeten med ärkeänglar, uppstigna mästare och andra icke-fysiska kollektiv som ni blir medvetna om. Försök att samarbeta med era medmänniskor. Det finns trots allt kraft i antal, och ibland behöver du se något du har tittat på från en helt annan vinkel.

Nu, som sagt, rekommenderar vi också att du är uppmärksam på hur du känner när du får kontakt med en annan person eller grupp av människor, och vi vill definitivt att du ska lägga märke till hur du känner när du tar in någon annans perspektiv och provar på det hur det passar dig. Något som du läser eller hör kan tilltala ditt logiska sinne. Det kan vara vettigt för dig. Men om din magkänsla säger åt dig att gå bort från den här biten av information, detta perspektiv, lägg det för all del åt sidan och gå sedan och gör din bearbetning så att du kan komma tillbaka till den klarhet som du normalt har inom dig.

Du kan försöka samarbeta, att komma tillsammans med andra, och fortfarande använda din inre vägledning för att berätta för dig om den här personen, eller den här gruppen, är lämplig för dig, är en matchning för dig vibrationsmässigt. Detta är en bra färdighet att ha när du är på gränsen till mer utomjordisk kontakt, vilket du är. Du vill ha sträckt ut den där muskeln, den som säger till dig när du rör dig mot något du vill ha eller rör dig mot något du inte vill ha.

Och återigen, ibland måste du lägga in ditt veto mot det mycket logiska sinnet som säger att den här personen har alla dessa meriter, har skrivit alla dessa böcker. Eller så kan ditt sinne säga dig att den här organisationen har funnits länge och de har gjort mycket bra, men din magkänsla ljuger inte. Och även om du misstar dig, så vad? Vem bryr sig?

Vad vi säger till dig är att du har en unik möjlighet att samarbeta och samskapa med andra människor, och vi säger också till dig att du fortfarande måste använda din inre vägledning för att berätta för dig vilka människor och vilka grupper som är rätta för dig. Nu är det verkligen inget fel med att lära sig genom att göra. Så även om du går emot din magkänsla, och du blir involverad i något, kommer du att kunna ta dig ur, och då kommer du ihåg den där känslan i magen som sa till dig att det här inte var rätt grupp för dig att samarbeta med.

Vi behöver inte oroa oss för det i den nionde dimensionen. Det finns inga dolda agendor här. Vi känner uppriktigheten hos alla de kollektiv som vi kommer i kontakt med, och vi har en förmåga att känna att det är högt avstämt. Vi har bara den där högt avstämda känsligheten att gå efter, och vi vill att du använder din för att komma tillsammans med dem som är vakna, som vill stå till tjänst och som kan hjälpa dig att medskapa den värld du vill leva i just nu. Du kan göra detta. Du har den känsligheten. Du har den inre vägledningen.

Och som vi sa, inte ens ett felsteg här eller där blir ett fatalt fel. Det kommer att bli en lärorik upplevelse. Vi vill att ni alla ska söka upp de partnerskap som ni vet kommer att tjäna er och tjäna mänskligheten, eftersom mänskligheten behöver fler visionärer, fler individer som söker gemenskap och söker andra perspektiv för att ge dem en mer väl avrundad upplevelse av livet där på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...