Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juli 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juli 2022

 

Vilken Väg vi Råder Er att Ta ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att utvecklas, expandera och stiga upp tillsammans med er, när vi rör oss närmare och närmare vibrationsmässigt till att känna oss själva som Källenergivarelser. Ni kommer alla till den punkten också, men ni är längre vibrationsmässigt från den lycksaliga upplevelsen av att alltid vara den villkorslösa kärlek som vi alla verkligen är. Och ni tar era varierande vägar för att komma till den punkten genom att leva era liv. Det finns absolut inget slumpmässigt alls med det liv ni lever, det liv ni har levt och det liv som ligger framför er, när ni fortsätter till den femte dimensionen.

Vi vill att ni ska erkänna perfektionen i era liv. Vi inbjuder er att titta på era liv som de är just nu för ledtrådar om vad ni fortfarande behöver släppa taget om, förlåta, sluta döma och älska villkorslöst. Vägen kommer alltid att ta er tillbaka till villkorslös kärlek. Därför rekommenderar vi att du gör de saker som naturligt sätter dig i det högre vibrationstillståndet som villkorslös kärlek verkligen är. Vi rekommenderar att du fokuserar på det som är lätt för dig att älska.

Vi pratar med dig ibland om att jobba på dig själv, men vi förväntar oss inte att du ska spänna på dig ett verktygsbälte och ta på dig en hjälm och gå till jobbet, inte om du inte upplever några väldigt låga vibrationskänslor hela tiden. Om du istället lever ett ganska anständigt liv, behöver du inte rota runt och leta efter problem. Istället rekommenderar vi att du går och letar efter glädjen. Leta efter vad som upphetsar dig, vad som tänder dig, vad som lyser upp dig, vad som får dig till det tillståndet att vara som kärlek är.

Och vet bara att genom att göra det kommer allt som du behöver arbeta med att dyka upp. Det kommer att komma in i din medvetenhet, och det är så mycket lättare att hantera det du behöver möta när du har spenderat mer av din tid på att fokusera på det som sätter dig i ett högre vibrationstillstånd. Därför föreslår vi att du gör leken mer till en agenda, mer prioriterad, mer ett förhållningssätt till livet självt.

Var de som bär ljuset för dem som inte kan, som inte har verktygen som ni har, eller som helt enkelt inte vet hur viktigt det är att vara i ett högre vibrationstillstånd. Ni har kommit så långt. Ni vet så mycket. Ni är de som ska leda mänskligheten in i ljuset, in i det utlovade, och längs den väg som känns bäst, när ni fortsätter att utvecklas och stiga upp med varelser som vi, som gör det med mycket glädje, mycket lätthet, och många andra riktigt bra känslor. Vi vet av erfarenhet att vägen med mer glädje på är vägen att gå. Det är inte oansvarigt. Det är inte slarvigt. Det är inte att stoppa huvudet i sanden. Det är det fulla erkännandet av att ni är bättre för mänskligheten när ni har ett leende på läpparna och kärlek i ert hjärta.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...