Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2021  

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 maj 2021

 

Ett Arkturien Löfte och Mänsklig Missinformation

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger mer ljus och kärlek till er alla på jorden i varje ögonblick varje dag. Varje tillfälle som kommer framför oss tar vi tillvara för att vi vet hur viktigt det är för er alla att ta emot det som kommer till er från ett högre dimensionellt plan. Vi tävlar nu med era många, många källor till underhållning, information och informativ underhållning. Vi är medvetna om att det finns så mycket där ute som ni kan tona in er på för kunskap och för andlig vägledning, men också för versioner av verkligheten.

Alla som säger att något händer bakom kulisserna och i mörka skuggor ger er en version av verkligheten. De ger er inte en version av den enda verkligheten, för det finns inget sådant. Det finns så många olika verkligheter där ute, och vissa finns i ert kollektiva förflutna, medan andra är i er kollektiva framtid. Andra kommer inte ens från detta universum. Ni måste alla bestämma vilken verklighet ni vill harmonisera med, snarare än vilken som har flest människor som tror på den. Ni är inte där för att följa med folkmassan; ni är där för att skapa nya verkligheter och harmonisera med dem.

Varje lärare som ni kommer i kontakt med borde verkligen säga som en ansvarsfriskrivning att de bara ger er en version av en verklighet, för det är sanningen. Ni behöver inte alla tro på samma sak eftersom ni inte alla behöver uppleva samma sak. I själva verket skulle det vara ganska tråkigt för era själar och för Källan. Variation är viktig, och alla har fri vilja; alla får bestämma vilken verklighet de vill gå mot. Och ni får till och med bestämma vilken verklighet ni upplever just nu, för ni har förmåga att ge det fokus. Ni kan välja att fokusera på så många olika saker i varje ögonblick, och de är alla giltiga. De är precis där framför er.

Så ni kanske vill fråga er själva: ’Varför får denna ena aspekt av min verklighet just nu min uppmärksamhet?’ ’Varför är det här jag lägger mitt fokus?’ ’Är det för att jag vanligtvis gör det, eller finns det någon annan anledning som jag behöver blottlägga? ”Välj, välj, välj och välj sedan igen. Välj medvetet och låt era känslor berätta om ni faktiskt vill fokusera på något, om ni faktiskt vill gå i den riktningen, eftersom människor kommer att ljuga för er. Det händer hela tiden, men era känslor kommer inte att ljuga för er, inte någonsin.

Följ era känslor; det är några mycket bra råd vi just har gett er. Och vi letar naturligtvis alltid efter sätt att hjälpa er genom att få er att ändra ert perspektiv, utöver vad vi verkligen gör medan Daniel här kanaliserar oss. Vi skickar ut ljuset och kärleken från det Arkturiska stjärnsystemet genom den energi han överför just nu, och det kommer inte att sluta när han slutar. Vi kommer att fortsätta nå alla er som öppnar er för oss, och vi kommer att hjälpa precis som era guider gör för att knuffa er mot de realiteter som ni kommer att älska att uppleva. Det är vårt löfte till er.

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...