Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj 2022

 

Ni har förberett er i hela ert liv för detta

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt förväntansfulla på vad som kommer härnäst för mänskligheten, eftersom vi vet att upplevelsen av tillväxten som ni har framför er kommer att bli ren extas, speciellt för er som tar den tillväxten helt och hållet. De av er som accepterar expansionen som är tillgänglig för er kommer alltid att njuta av resan mer än de som kämpar mot förändring, framsteg och rörelse framåt som är oundviklig.

Därför kan man säga att man har förberett sig i hela sitt liv för detta, för det som komma skall. Ni har rensat ut era trauman, era chakran, era negativa övertygelser, tankar och känslor, för att få er till denna punkt där ni skulle kunna ta på er all potentiell tillväxt som finns där för er. Och när ni omfamnar det, när ni vet att det är nästa steg i er utveckling, är det så roligt, lekfullt och njutbart att ta del av.

Nu, som ni vet, förändras allt där på Jorden och förändras till det bättre. Dessa oundvikliga förändringar är resultatet av allt som mänskligheten har levt kollektivt, vilket leder fram till denna punkt. Alla ändringar har efterfrågats, och frågan har besvarats jakande. Och nu handlar det om att öppna upp dammluckorna för att släppa in allt, och de av er som är redo för förändringens energier kommer inte att ha hinder på det sätt som andra runt omkring er har. Med andra ord, genom att rensa ut allt som ni har släppt, har ni gjort er själva till dessa underbara kärl för högfrekventa energier att flöda igenom. Men alla har inte gjort det här, och de kommer att få en svårare tid.

Varje gång ni ser någon klamra sig fast vid något, känn medlidande med dem och skicka kärlek, men fråga er också om det är något ni fortfarande klamrar er fast vid som ni behöver släppa taget om för att vara det där öppna, rena, klara kärlet. Och vet att allt som ni låter flöda igenom er kommer så småningom att komma till dem som klamrar sig fast, som är avstängda och som är rädda för förändring. De följer med på åkturen, vare sig de vet om det eller inte, och åkturen kommer att innehålla en del demontering av gamla system som egentligen bara arbetade för ett fåtal ändå. Och de nya systemen föds hela tiden. De är i barnstadiet just nu, men de växer. De växer i kraft, i antal, och de av er som är fokuserade på de nya systemen medför mer energi till dem.

Ni gör ett underbart jobb med att inleda förändringarna som kommer att stödja den nya nivån av medvetande. Dessa förändringar återspeglar också den nya nivån av medvetande. Och när ni känner för det, när ni känner för mer av den enigheten och jämlikheten, mer av den enheten, så vet ni att det känns rätt för er. Ni vet att alla är en del av detta gigantiska pussel som är Källan, och allas bit passar på något sätt. När ni är ett exempel på att spela er roll vackert och gärna, gör ni det lättare för andra att komma ihåg vilka de verkligen är och den roll som de måste spela i denna kosmiska dans av uppstigning. Uppstigningen kommer givetvis att fortsätta tills vi alla återvänder hem till Källan och till känslan av vilka vi verkligen är.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...