Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 december 2018

Per Staffan 31 december 2018

Känn Kärleksflödet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att få ge er varje uppdatering som vi gör. Vi är speciellt entusiastiska över att dela med er denna speciella överföring eftersom den kommer att låta er känna sanningen av vilka ni är strömma genom er. Vi talar om kärlek.

Vi talar om den kärlekserfarenhet som alltid är tillgänglig för dig, och vi vill att ni alla ska erkänna den. Vi vill att du ska känna sanningen om vem du är strömma genom dig eftersom det är den ultimata upplevelsen att ha i en fysisk kropp.

Ni är alla kärlekskanaler, men ni låter er inte alltid anpassas till den sanningen. Det finns verkligen inga goda skäl att förneka er upplevelsen av kärlek, men ni har verkligen kommit upp med en hel del under era många livstider. När du släpper, blir du kär. När ni låter er få upplevelsen, flyter det helt enkelt.

Det är inte något du måste jobba med. Vad du måste jobba med är de problem som kommer i vägen för dig för att känna den fullständigt och uttrycka den.

Nu tar du ofta för givet att de andra människorna i ditt liv vet att du älskar dem, eller du säger orden, men du lägger inget engagemang i själva känslan när du säger det. Så vi är här nu för att uppmuntra dig att inte bara säga orden ”jag älskar dig” utan vi vill också att du ska rikta kärleken som du är till den andra personen eller husdjuret eller vem som helst, medan du säger det.

Ta ögonkontakt. Ta fysisk kontakt. Se till att du faktiskt känner kärlek flöda genom dig och se till att du låter alla veta att du känner den, att du är den, och att du öppnar dig själv för att låta mer av den flöda på grund av dem.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

LAST DAY – Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...