Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juni 2022

 

Mänskligheten var inställd på att misslyckas, men ni kommer inte att göra det

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket förstående när vi bevittnar en eller flera av er som spårar ur ibland, har ett ögonblick där ni lackar ur eller vidtar en åtgärd som ni senare kommer att ångra. Först och främst lever ni i en värld och i en dimension som gör det utmanande för er att ens existera i fysisk form. Och dessutom de viktigaste sakerna ni kan göra för att göra allt detta lättare för er själva förhindras av de flesta vuxna när ni växer upp. Ni blir tillsagda att skärpa er. Ni blir tillsagda att vara tysta. Ni blir tillsagda att inte följa er instinkt, er känsla eller er intuition, och istället göra vad ni blir tillsagda.

Ni är i grunden inställda på att misslyckas som människa, och när ni väl når den åldern där ni vaknar till sanningen om att era känslor är viktiga och att ni borde känna dem, har ni mycket arbete att göra. Ni har mycket på tallriken så att säga, och ni måste fortfarande oroa er för att överleva. Ni måste betala räkningarna. Ni måste ha tak över huvudet. Och ni gör alla mycket bättre ifrån er än ni ger er själva beröm under omständigheterna. Vi vill att ni ska veta det. Vi vill verkligen att ni ska känna vår uppriktighet när vi berättar det. Ni gör det bästa ni kan, och det är okej när ni gör ett misstag.

Det är okej när ni bestämmer er för att ni måste vända er till ett beroende bara för att känna er normala. Det är okej när ni befinner er i sådana svåra trångmål att ni behöver flytta tillbaka till era föräldrar. Det är okej att ha haft relationer som inte fungerade eller äktenskap som slutade med skilsmässa. Mänskligheten kommer inte längre i utvecklingen av sitt medvetande genom att döma er själva och andra hårt. När ni upplever att ni ser på en annan människa och säger till er själva att de borde vara annorlunda, de borde vara bättre, de ska inte längre tro på vad de tror, ​​ni säger i huvudsak det om och till er själva.

Ni kommer alltid att vara lika kritiska mot er själva som ni är mot andra. I vissa fall är ni mer kritiska. Det är därför det är så viktigt att söka villkorslös kärlek till sig själv. Det är viktigare än era prestationer, att väcka era andliga gåvor eller att veta sanningen om något som händer i er värld. Vi vill att ni ska inse nu när ni är vakna hur viktiga era känslor är, och vi vill att ni ska märka hur mycket bättre ni mår när ni älskar er själva villkorslöst och hur mycket sämre ni mår när ni håller er till någon sorts omöjlig måttstock, bara för att ni är vakna.

Vi hör er ofta säga att ni borde göra mer, att ni vill bidra med så mycket mer än vad ni för närvarande gör, och vi vill att ni ska ta av er själva den pressen eftersom ni behöver vara i ett högt vibrationstillstånd för att vara till tjänst för någon. Så ni behöver verkligen vara i ett högt vibrationstillstånd för att vara till tjänst för alla. Det är vad ni är där för att göra. Ni är där för att hålla det högre vibrationstillståndet, och ni kan inte göra det när ni anklagar er själva för att ni inte har gjort tillräckligt, inte har räckt till, inte har väckt tillräckligt mycket av era gåvor och förmågor. Det kommer att finnas tid för allt det där.

Lita på oss när vi berättar att ni kommer att få era möjligheter att vara till ännu större tjänst för mänskligheten. Men just nu skulle vi vilja se fler av er som bara vill vara lyckliga. Vi skulle vilja se fler av er som ger er själva äran för att ni fortsätter att existera där på den där utmaningen i den utmanande dimensionen. Och så kommer vi att fortsätta att berömma er, att fira er och att lysa vår villkorslösa kärlek på er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...