Judas Iskriot via Ann Dahlberg, 13 maj 2022

 

Judas Iskriot via Ann Dahlberg, 13 maj 2022

 

Jag är Judas och idag ska vi prata om något annat. Vad då något annat undrar ni säkert. Jo, nu går vi en ny tid tillmötes. Många av er har börjat se vart Jorden nu är på väg. De har börjat förstå att de kan vara behjälpliga till att förankra den ”nya” energin. Kärleksenergin på Jorden. Det är ju egentligen inte en ny energi, den har funnits här hela tiden men i skymundan från den tyngre energin som hittills har varit förhärskande på Jorden. Det har nu vänt, kärleksenergin, den lättare energin lyser nu in med kraftiga ljusstrålar på Jorden och den tyngre energin börjar mer och mer dra sig tillbaka. Den tyngre energin inom människorna börjar också att lösas upp och ersättas av en lättare och ljusare energi. Vissa dagar när kropp och sinne känns väldigt lätta och ljusa så är det den energin som ger sig tillkänna. De här tunga och lätta energierna kan vandra lite fram och tillbaka beroende på vilka blockeringar ni har i kropp eller sinne. Det kan dyka upp sådant som ni inte minns, men som ändå har påverkat ert förhållningssätt till er själva eller livet än idag. Fundera då på vad det kan vara för motstånd som står i vägen och gör att ni inte kan leva livet fullt ut i glädje och överflöd. Allt det föds inom er själva, det inre som det yttre, det yttre som det inre. Det var kanske något som du skulle lära, för att kunna vara den byggsten som gör att bron blir hållbar så att ni alla kan gå över. Vi bidrar med olika saker i det här livet beroende på var vi står på utvecklingsstegen och var vi gör mest nytta för Jorden idag. Det är ju så att även de mest omedvetna kan bidra till Jordens och mänsklighetens utveckling bara genom att vara en väckarklocka för dem som kan ta emot det budskapet.

Idag rullar en våg av ett högre medvetande in över Jorden. Det är många som slår upp sina ögon och börjar se vart det är som vi nu är på väg. De söker sig till likasinnade och den högre energin stärks av att allt fler byter åsikter för att de fått nya insikter och större kunskap om sig själva och den värld de lever i. Det gäller också förståelsen för naturens väl och ve. Det är många som nu har förstått att ett samarbete med naturen är nödvändigt för att både vi och Jorden ska må bra.

Det behövs många händer, kära Jordbor, det behövs många händer för att utföra det arbete som nu så sakta har påbörjats på Jorden. Lyssna in er själva för att förstå och få insikt om vad det är bäst för er att göra nu. Det kan vara allt från att försöka bli så frisk som möjligt till kropp och själ till att göra en större insats för Jorden eller mänskligheten. Allt ni gör för att må bättre själva är att dra ett strå till den stack som ni själva tillhör. Alla ljusa tankar fångas upp och stärks i det mänskliga kollektivet. Allt ni gör för att må bättre möter mindre motstånd och ni seglar mer i medvind, det gäller också för era handlingar. Det sker trots att mycket mörker har kommit upp till ytan, för ljuset lyser under mörkret och knuffar det framför sig.

Håll ut, kära Jordbor och var i ert ljus. Det strålar runt omkring er, det finns många goda krafter inom och utom er. Ni är så älskade och omhuldade. Det finns så mycket ljus framför er, ni går in i en ljus tid tillsammans. Endast ljus och kärlek väntar er nu, älskade människor på Jorden. Det går inte att beskriva, det måste upplevas av var och en av er.

Väl mött i ljuset.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...