Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 maj, 2023

 

Awakened Collective: These Are Your Assignments ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi återupplever upplevelser från vårt kollektiva förflutna, upplevelser som vi hade i fysiska kroppar och i tätare dimensionella plan, eftersom vi vill gå i dina skor så gott vi kan. Vi vill hjälpa dig, och för att kunna hjälpa dig måste vi förstå vem du är och var du kommer ifrån, vad som motiverar dig och vad som lyser upp dig. Ni skulle alla göra klokt i att ta detta förhållningssätt till andra människor, särskilt de som ni tydligt kan se behöver er hjälp. Det är omöjligt att veta exakt vad någon annan går igenom, vad de upplever, men du kan göra ditt bästa för att känna empati.

Och genom att göra ditt bästa kommer du att erbjuda ditt bästa till dina medmänniskor, precis som vi försöker erbjuda vårt bästa till er alla. Du ger oss så mycket glädje eftersom du ger oss möjligheten att hjälpa, hjälpa, förvandla var och en av er. Vi vill att du ska uppleva samma glädje, och därför tänkte vi ge dig den här informationen om hur vi känner er alla bättre.

När du ser någon som du tycker att det är väldigt utmanande att relatera till, se om du kan minnas en tid i ditt liv när du gick igenom vad den personen går igenom. Använd alla dina kunskaper och förmågor för att relatera till dina medmänniskor så att du bättre kan vara till tjänst för dem alla. Det är så du kommer att förändra ditt medvetande. Det kommer inte att vara genom utanförskap, utan istället genom inkludering som du når ett högre medvetandeplan.

Du måste se alla utanför dig som en del av dig, en pusselbit som är du och en som behöver föras tillbaka till helheten, centrumet, helheten av vem du är. De försök som har gjorts genom historien för att splittra er och få er att avhumanisera varandra fortsätter; de förstärks just nu. Men du kan inte falla för den fällan, inte om du vill gå dit du är avsedd att gå i rätt tid och med glädje.

Vi vet att du är sugen på att slutföra skiftet och vi ger dig instruktionsboken just nu. Du måste kunna gå inombords och hitta inre frid, och sedan se utanför dig och behålla den när du har att göra med en annan människa som inte är medveten om att de ens har trauman som de behöver bearbeta. Det är där ni kommer in som medlemmar av det uppvaknade kollektivet. Du behöver hjälpa och läka och erbjuda all hjälp du kan till vem som helst som dyker upp i ditt liv på en daglig basis. De är dina uppdrag, och allt du behöver för att slutföra dessa uppdrag är kärlek, medkänsla, förlåtelse och en önskan att ansluta, och vi vet att var och en av er har de ingredienserna inom er.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *