Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj, 2023

 

Hur man blir ambassadörer till E.T. Realm ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter fler människor att få kontakt med, för vi vet att det finns ett behov där på jorden för mer medvetenhet om era utomjordiska bröder och systrar där ute i himlen och utspridda över galaxen och universum. Det behöver finnas fler ambassadörer, fler vars resa det är att koppla samman det mänskliga medvetandet med e.t. medvetande, eftersom det är ett sätt för dig att utöka ditt medvetande. Det är ett sätt för er alla att växa, att utvecklas. Att lära känna vilken utomjordisk varelse som helst är som att lära känna en annan aspekt av dig.

Det handlar inte om den information som vi kan ge dig, och det handlar inte om den teknik som vi kan lämna till dig. Allt handlar om att du blir mer av den du är, och ja, har e.t. upplevelser ger dig något roligt att dela med andra människor, och du får förvandlas av dessa upplevelser. Men det bästa sättet att känna till e.t.s som finns runt omkring dig är att först lära känna dig själv. En vilja att undersöka dig själv, att undersöka ditt liv, dina tankar, dina övertygelser och så vidare, är nyckeln till att bli en mer högvibrerande varelse, och när du höjer din vibration anpassar du dig till e.t. medvetande, såväl som den hjälp vi ger dig hela tiden.

Vi älskar att bevittna en eller flera av er som intresserar sig för de andra varelserna som finns där ute någonstans, men vi vill också att ni ska inse att allt ni söker också finns inom er, och att ta den inre resan är det bästa sättet att bli i linje med fler upplevelser som kommer att inträffa utanför dig och med varelser i andra kroppar, eller icke-fysiska kollektiv som vi själva.

När du stänger av dina enheter och ställer in dig på vad som händer inom dig kommer det alltid att finnas något anmärkningsvärt att vinna på att ta den resan. Om du inte gillar meditation, eller om du tror att du inte är bra på det, lägg inte den etiketten på det. Säg istället till dig själv att du går in i din kropp och ditt medvetande för att leta efter intelligent liv, för att leta efter e.t. medvetande. Det är ni som kommer att koppla ihop punkterna för så många av era medmänniskor, och de kommer att vara bättre betjänta av att ha lärare som har gjort arbetet på sig själva.

Det räcker inte att bara komma åt information som du sedan kan dela med andra människor. Det räcker inte att bara berätta för andra vad du tror på. Du måste bli den levande förkroppsligandet av en helt integrerad och anpassad varelse. Det är det som lyser upp er för både e.t.s och människor, och när ni tittar utanför er själva nu och observerar tillståndet i världen, är det tydligt att ha fler av er som är redo att leda, som är redo att ta mänskligheten in i femte dimensionen, är nödvändig.

Det är din tid att bli den självförverkligade människan som du alltid har varit, och lita på oss när vi säger att du kommer att få mycket uppmärksamhet från e.t.s som är i fartyg i din himmel just nu, bara för att ha gjort ansträngning, bara för att du har riktat din uppmärksamhet inåt och sett vad du kan hitta.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *