Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 februari 2019

KOMMANDE FEMTE DIMENSIONEN ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni har börjat processen med att bli femte dimensionella versioner av er själva, och denna process kommer att fortsätta. Ni behöver inte göra något för att ni ska kunna komma åt den femte dimensionella versionen av er själva, vilket också är ert högre själv. Vi hjälper er på alla sätt som vi kan, men ni behöver faktiskt inte oss. Medskapandet med oss ​​gör det bara roligare och intressantare, och det är uppriktigt sagt att de flesta av er har lättare att tro på oss eller någon annat högre dimensionell varelse eller varelser än det är för er att tro på er själva.

Och vi skulle vilja hjälpa er att ändra det. Vi skulle vilja att ni alla ser hur enkelt det är att få tillgång till medvetandet hos ert högre själv. Vi vill att ni ska kunna känna er själva som vem ni vill bli och vi vill inte att ni måste vänta på att någon händelse ska inträffa innan ni börjar göra det. Så vi är här för att göra det möjligt för er. Vi är här för att väcka er för sanningen om vem ni är så mycket mer än bara femdimensionella varelser, mycket mer än bara era högre själv.

Vi vill att ni ska sikta mot månen och känna era översjälar och Källan. Vi är glada att se fler och fler av er som går inom er själva, men vi vet att det finns så mycket mer tillgängligt för er. Allt ni behöver är lite tro på er själva och en vilja att gå inom er. Ni behöver inte se utanför er själva för det högre medvetandetillståndet, och vi ser alla som är redo att ladda ner ännu mer av ert högre själs medvetenhet.

Men ta inte bara vårt ord på det. Känn den kraft som ni har tillgång till inom er, och upplev femte dimensionen här och nu. Det här handlar inte om att ni går till en plats. Det här skiftet handlar om att ni får mer av vem ni verkligen är på samma plats som ni har varit och upplever det annorlunda.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...