Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november, 2022

 

The Power of Momentum är på din sida ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva en chans att vila och slappna av vid den här tiden, eftersom vi förstår kraften i momentum och vi vet att det har skapats tillräckligt med fart från det vi har utforskat för att ge oss denna möjlighet att ta ett steg tillbaka och njuta av det momentum som vi vet att vi har skapat. Vi förstår också att när vi lägger ut energi i universum så matchar samma universum vår energiproduktion, och så förstår vi att vi verkligen inte behöver göra allt själva.

Även vi har hjälp här i den nionde dimensionen. Det finns högre dimensionella kollektiv som hjälper oss att expandera och utvecklas. Nu, där ni är på den dimensionella totempålen, har ni så många varelser och kollektiv som hjälper er alla, och ni har ett momentum som skapades under tidigare liv där på jorden som ni kan lita på. Du har också varit väldigt upptagen, alltid gjort, alltid ansträngt dig, och all den energi som förbrukats kommer tillbaka till dig vid denna tidpunkt.

Med tanke på allt detta, tror du inte att du kan slappna av och släppa taget? Tror du inte att du kan kämpa mindre, göra mindre och lita mer på att allt du har kommer tillbaka till dig på grund av det faktum att du fortfarande existerar? Du behöver inte ens göra något för att hämta ut dina priser. Du behöver inte ens en handpenning. Du kan bara öppna upp och ta emot det som kommer till dig i kraft av att du har fart. Vi, kollektivt, som ett universum, har en hel del fart. Vi kan alla ta del av det kollektiva momentum som håller oss alla i en spiral uppåt, får oss alla att röra oss närmare och närmare Källan och vårt sanna jag som oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus.

Vi välkomnar dig att gå med oss ​​i vårt tillstånd av vila och avkoppling, eftersom du har förtjänat det. Vi har alla förtjänat en paus, och det är genom att ta en paus som du ofta får en enorm insikt. Du får ofta dina bästa idéer när du inte försöker, när du inte gör det och när du helt släpper taget om vad det än är du har strävat efter hela tiden. Det är den perfekta tiden för ett andrum för mänskligheten. Låt det du har lagt ut komma tillbaka till dig och vet att det alltid kommer att finnas tid för mer handling, mer skapande, mer av det du ännu inte ens har drömt om.

Vi expanderar tillsammans, så ta en stund och känn efter det; det är din expansion, trots allt, för att ta.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...