Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 27 juni, 2019

 

Arkturiska Rådet från 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

27 juni, 2019

”Enbart positiva tidslinjer”

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi är mycket förväntansfulla över den väg som mänskligheten befinner sig på och vi vill bjuda in alla till att ansluta er till oss i denna förväntan. Så vi ger er små stycken av vad som pågår bakom kulisserna, så att säga. Vi kan se att ni alla behöver hjälp med att ta er till denna plats av förväntan gällande er färd och gällande skiftets sannolikhet och tajmning. Ni har en underbar utgångspunkt därifrån ni kan få uppleva vad som pågår, för ni står mitt uppe i det. Ni upplever vedermödorna och prövningarna i era liv.

Men det är precis tillräckligt många av er som tonar in er på meddelanden som detta för att ge mänskligheten mer hopp, optimism och möjligtvis förväntansfullhet gällande vad som pågår bakom kulisserna. Det är inte riktigt bakom kulisserna, men det verkar med all säkerhet vara så när ni inte är intonade på det. Därför ska vi berätta för er om en uppgradering, en nerladdning, en aktivering eller en överföring av högfrekvent energi, i hopp om att ni ska ta emot detta budskap och ta er till en position där ni sannolikt kan känna mer exakt vad vi talar om.

Det är en sak att läsa eller lyssna till ett meddelande som ger er en känsla av kortvarig optimism gällande mänsklighetens väg och det är en helt annan sak att låta sanningen om vad ni får ta emot genljuda inom er och att sedan göra något av vad ni känner. Vi bjuder in er till att nu öppna upp er själva, nu i detta ögonblick, för att känna den förväntansfullhet som vi överför till mänskligheten, eftersom vi enbart kan se positiva tidslinjer framför er.

Vi kan se att ni emotionellt tar bättre hand om er, vilket sedan i sin tur leder er till att bättre ta hand om varandra, växterna, djuren och er Moder Jord. Vi kan se att ni ansluter er till den Galaktiska Familjen såsom fullständiga medlemmar i den gemenskap som är redo att omfamna er alla. Vi kan se frid och harmoni på Jorden och ett underbart medvetandeskifte framför er, och vi vet att om ni ansluter er i denna vision, så blir det vad ni får uppleva.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få förena oss med er.”

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...