Saint Germain och OWS via James Connell och Shoshanna, 4 september 2021

 

Saint Germain och OWS via James Connell och Shoshanna, 4 september 2021

 

 

DET ÄR INTE TID ATT FÖLJA, DET ÄR DAGS ATT SLÅSS FÖR ERA RÄTTIGHETER!

 

St Germain och One Who Serves (En Som Tjänar) kanaliserade av James McConnell

Shoshanna – Joannas Högre Jag 

Dessa meddelanden gavs under vårt veckovisa konferenssamtal i Ancient Awakenings i Payson, AZ den 29 augusti 2021. (Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges. Var noga med att inkludera frågor/svardelen eftersom där finns mycket visdom.)

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

SAINT GERMAIN (kanaliserad av James McConnell)

Jag är er Saint Germain. Jag kommer att vara med er i denna tid för att fortsätta att hjälpa er, alla er, med att gå igenom denna illusionära process som ni befinner er i.

Så att ni kan finna er själva gå bortom illusionen och se verkligheten bortom illusionen i den metafysiska världen, även ibland se in i flerdimensionella frekvenser, som några av er börjar uppleva mer och mer. Och ni alla kommer att börja uppleva detta vid olika tidpunkter nu när vi går framåt.

Eftersom ert centrala nervsystem har acklimatiserats mycket, mycket mer till dessa energier. Och därmed kan du nu fokusera mer och mer i ditt tredje öga och öppna det tredje ögat. Och naturligtvis är dessa 5D -glasögon ett verktyg som hjälper dig att använda ditt tredje öga. Det är vad dessa är till för, att öppna ditt tredje öga. För att ge dig ett verktyg, ett uttryck, något som du kan förstå. Något som inte bara är en avlång oskärpa, något som är vagt, utan något som är verkligt. Glasögon är verkliga för er. Så med dessa glasögon kan du se vad som verkligen finns där utanför illusionen, bortom illusionen, bortom slöjan. Ju mer du tillåter dig att göra det, desto mer kommer du att upptäcka att du inte längre kommer att hållas inne eller hållas tillbaka inom illusionen. För du upptäcker att du kommer att kunna lyfta mycket snabbare än du kunde tidigare. Där du skulle läsa något eller lyssna, och det skulle ta ner dig, för du skulle känna världens tyngd på dina axlar. Du skulle känna energin, känslorna, känslorna i det kollektiva medvetandet. Men du kommer inte längre behöva göra det. För du går bortom det uttrycket. Fler och fler av er gör detta, och fler kommer att göra detta.

Det är inte dags att följa. Det är inte dags att kapitulera. Det är dags att slåss. Det är dags att inse vilka suveräna varelser ni alla är. Alla har rätt till sin egen kropp, till sin egen känsla, till sina emotioner. Till sitt kärleksuttryck. Ni har alla den rätten. Och ingen kan ta den rätten ifrån er om ni inte tillåter det.

Det är uttrycket som de mörka krafterna försöker göra. För att se hur långt de kan gå. Hur långt de kan driva människor att följa med. Hur mycket de kan fortsätta hålla kontrollen. De finner mer och mer att de inte kan, men ändå pressar de lite till.

Alltid, som vi har sagt många gånger, kör de samma spelbok som de alltid har kört. Den spelboken är helt förstådd nu av oss och Alliansen. Och alla arbetar mot den där spelboken nu för att ta er längre och längre ut ur illusionen.

Ni kommer till en punkt nu väldigt, väldigt snart där illusionen för många av er, de flesta av er, kommer att ha fallit helt. För ni kommer inte längre att ägna så mycket uppmärksamhet åt den eftersom ni kommer att inse att det inte är sanningen. Att ni har ljugits för under hela ert liv och er livstid innan detta. Men på grund av vilka ni alla är, ni kommer från många olika system, för att komma hit och hjälpa till i denna uppvaknandeprocess, på grund av allt det, är ni nu redo att gå bortom det illusionära uttrycket. Allt som krävs är att ständigt öka er medvetenhet och tillåta den nya programmering som vi, och era Guider, och era Högre Jag, alla lägger in i er nu, uppgraderar ert DNA, hjälper er att öppna ert tredje öga mer och mer, så att ni kan se skönheten, ni kan känna skönheten runt omkring er.

De gamla tiderna passerar snabbt förbi, och det gamla tredimensionella uttrycket försvinner snabbt. Och det måste falla bort. Det måste smulas sönder. Det måste smulas sönder till nästan ingenting, så att något nytt och spännande kan byggas på det.

Det är nästan som en civilisation från det förflutna som går igenom en katastrof av något slag, någon typ av katastrof, som begravde den civilisationen under ton efter ton av jord. Det är det ni tittar på nu: slutet på den gamla civilisationen som ni känner den, och uppgången, på sätt och vis uppresning av Fågel Fenix från askan. Detta är vad som pågår. Detta är vad ni ser fram emot. Detta är vad ni alla är här för att uppleva, som ni kom hit för att uppleva.

Det är dags nu för både evolutionen och revolutionen att ta fäste mer och mer.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i fred, kärlek och enhet. Och som alltid, att den Violetta Flamman fortsätter att rensa bort den gamla programmeringen, den gamla programmeringen som inte längre behövs inom var och en av er.

 

ONE WHO SERVES (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Shoshanna är tillbaka hos oss här. Och vi är redo att rulla vidare här. För att fortsätta ta er till nästa fas. Ni har nämnt faser tidigare i er diskussion. Och ni gör precis det: ni går in i en ny fas. Den gamla försvinner och den nya håller på att starta. Vi kan inte berätta exakt vad den fasen är, men många av er har redan en medvetenhet om detta. Och ni börjar se hur den nya fasen glimmar som utvecklas här. Det är allt vi kan säga om det just nu.

Vi är redo för era frågor om ni har dem. Ni kan stänga av ljudet på era telefoner nu.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag försöker skärpa mitt tredje öga, och jag undrade, ska jag fokusera på mitten av pannan eller min tallkottkörtel mitt i mitt huvud?

OWS: Vi skulle tro att det kunde vara båda här, eftersom pannans ingång är din fysiska kropp, men tallkottkörteln inom dig är också din fysiska kropp, men också mer associerad med den eteriska kroppen. Så det är båda här. Och om du tänker på det, förr eller till och med i det nuvarande i olika civilisationer, vad gör de där? De sätter en prick eller en typ av kristall eller något där mitt i pannan. Det är för att beteckna det tredje ögat och öppningen av det tredje ögat. Så, om det hjälper, vad som än hjälper, det är vad du vill göra här. Och naturligtvis kan du ta de glasögonen som vi har visat dig här, och du kan använda detta. När du tittar genom dina glasögon, dina 5D -glasögon, tittar du också genom ditt tredje öga och öppnar det mer och mer och mer och återaktiverar det mer och mer. Okej? Shoshanna?

Gäst: Bra, tack.

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Jag, kanaliserat av JoAnna McConnell)

Vi kan dela. Kära Syster, får vi dela?

Gäst: Absolut.

Shoshanna: Kära Du, vi vill fråga vad du vill se?

Gäst: Jag vill se sanningen.

Shoshanna: Sanningen är inte en visuell sak. Du kan inte se sanningen. Du måste känna igen sanningen med ditt hjärta, din själ och ditt sinne. Det är så sanningen ges. Sanningen ges av hjärtat som känner igen den sanningen.

Vi vill säga att idén om det tredje ögat inte är klar för de flesta, eftersom det tredje ögat är visdomens kärl. Det är området som tar emot idén om visdom från en högre utsiktspunkt, ser du. Det handlar inte om att se vissa saker, det handlar om att lägga märke till den information som ges genom visdomens kärl och förstå att allt som ges till varelsen är för dess egen sanning och dess egen förståelse, ser du. Låter det vettigt för dig, Kära Syster?

Gäst: Ja det gör det. Tack.

Shoshanna: Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här? Inget ytterligare?

Gäst: Jo, jag skulle vilja ställa en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Så jag blir tagen till den här platsen i några månader i mitt slingrande. Det kändes som en riktigt lugn plats långt ute i galaxens yttersta kant. Det är som att fästa sig vid något, som jag trodde var Gudskällan, men kanske är det ett slags uttryck för Gudskällan. Det känns som att något antingen förs tillbaka till minnet, eller kanske raderas ur minnet, eller något liknande. Så jag undrade, om du kan säga mer om det, jag tror att några av oss kanske fick lite förståelse innan vi kom till just denna värld för vårt uppdrag. Och det var inte nödvändigtvis vår livsförståelse, utan det var förståelser för andras liv, och det är en del av vad vi ska göra här eller något. Kan du ge mig någon information om det?

OWS: Vi förstår inte riktigt vad som är din direkta fråga här?

Gäst: Så blev några av oss, innan vi kom till detta rike, liksom givna några minnen eller några förståelser av vad som hade hänt här och några av de olika liv som hade pågått här som inte var deras egna?

OWS: Ja. Innan du kom hit, innan du lät dig frivilligt gå in i denna evolutionära process här, fick du mycket som skulle hjälpa dig i vårt uppdrag, här. Inte givet allt, men mycket fick du. Och självklart visste du också att när du kom hit skulle du glömma mycket av detta hela tiden. Men för varje livstid skulle du få tillbaka lite mer, och lite mer, och lite mer. Fram tills nu när du befinner dig i denna livstid och du kommer igenom uppstigningsprocessen. Och någon gång kommer du att komma ihåg mycket mer. Och det var vad du visste i början innan du kom hit att detta skulle ske. Så det hela är en process av, på ett sätt, den programmering som du fick för länge, länge, länge sedan. Nu kommer den programmeringen till dig när det gäller din DNA -process här. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Kära syster, får vi ställa en fråga till dig?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Kära syster, vi frågar om du kan bestämma syftet för en annan?

Gäst: Nej. I ett nötskal har jag flera ton av minnen. Jag vet inte vilka som är mina liv och vilka som är någon annans. Jag vet inte om det är minnen, eller om det är någon form av förståelse att jag känner till människors liv och så vidare. Så jag försöker bli tydlig med detta. Kanske är det inte hela mitt liv. Jag vill bli tydlig med det så att jag kan förstå det lite bättre.

Shoshanna: Ja. Och det vi känner, Kära Syster, är att det finns mer i den här frågan än vad du ger. Tycker du att minnen är störande?

Gäst: Nej. Jag blir bara väldigt förvirrad över vad jag vill hävda som mig och vad jag inte vill hävda som mig. Jag vill inte ut i världen och säga att jag var den här eller den personen, för jag har gjort en del av detta, och då är jag inte säker på om det verkligen är sant. Eller ens att jag tror på det. Men å andra sidan tror jag att det är giltigt, mina förståelser och mina kunskaper är något giltiga.

Shoshanna: Vi vill bekräfta, Kära Syster, att allt du får är giltigt. Och vi vill bekräfta, Kära Syster, att det inte spelar någon roll vilket liv det är knutet till, eftersom det du får är meddelanden som du skall urskilja och förstå tillsammans.

Du förstår, många har en utsikt i den själsgrupp som de har positionerat sig i, och många har en utsikt i själsgruppen för förståelse och avsikt vad deras syfte är och vad de måste gå vidare med, förstår du.

Så vi skulle säga, bli inte förvirrad, Kära Syster. Granska helt enkelt vad du har fått, och sätt ihop det, så att din förståelse är av dig själv, och inte av andra.

Och det andra vi kan tillägga är att det aldrig finns något behov av någon att hävda någon livstid offentligt, eftersom informationen du får är bara för dig. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Mycket bra. Kan det finnas ytterligare frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag pratade nyligen med ett par mycket unga militära killar som är stationerade på vår lokala flygvapenbas. De sa att från och med förra veckan kommer all militär att tvingas vaccineras. De sa att cirka 80 procent inte vill göra det, men de har inget val. Dessa två killar hade redan gjort det, och båda hade blivit mycket sjuka. Och det rapporteras naturligtvis inte, och militären verkar inte bry sig. De sa att några personer har försökt använda sitt religiösa undantag, och det var nästan omöjligt. Så de tvingar alla. En av deras pappor är polis i en annan stat, och han skulle förlora jobbet om han inte vaccinerades. Så de förstör vår polisstyrka, vår militär. Och jag är bara nyfiken, vad som kommer att hända, eller vad du nu kan dela med dig av, kommer att hända med vårt försvar, vår militär, våra poliser, till och med sjukvårdspersonal som nu inte har något annat val än att vaccinera sig?

OWS: Vad vi kan säga om detta är att det finns en plan på gång här. Det handlar mycket om att väcka befolkningen på planeten. Så vad som än händer, så kommer det inte att fortsätta hända så mycket längre här. Det kan ibland verka värre och värre, men det finns (___avbrott i ljud) i bakgrunden till allt detta, och ni håller på att uppleva den planen. Så låt bara processen fortsätta att gå framåt. Oroa er inte för dem som håller på att bli mandat för det eller det: det är inte er oro direkt. Nu betyder inte det att som kollektiv ni inte har makt där, ni har verkligen det. Så vad ni än kan göra som grupp eller individ för att hjälpa till i denna process, att hjälpa planen är vad ni skulle göra här. Och för dig personligen, vilket är allt du verkligen kan vara (____brytning i ljud), ge inte med dig, kämpa för din rätt att leva på det sätt du vill leva. Okej? Alltid utan att skada någon annan. Det är allt vi kan säga om detta, för planen är en arbetsplan just nu. Och den fortsätter att ta allt mer form här. Men vi kan inte ge dig direkt tidsram eller exakt hur det kommer att fortsätta att manifestera sig här. Men vet bara att den manifesterar sig.

Shoshanna, kanske du kan lägga till här? Ja. Shoshanna: Vi kommer att dela här. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Du, det är absolut nödvändigt att ingen ger efter för tanken att det inte finns något val! Efter vad du säger har de inget val, då kommer du att skapa det mer och mer och mer. Du kan inte uttrycka det, även om du tror att det är sanningen – det är det inte. Det finns alltid ett val. Det fanns ett val från början att göra precis vad du ville göra. Nu är det konsekvenser av val. Det som står på spel här är själva mänsklighetens frihet här. Vilket val vill du göra när insatserna är så höga, förstår du. De som säger ”jag har inget val” skapar det själva, förstår du. Det finns alltid ett val, och du måste ge uttryck för det.

Nu vet vi inte resultatet av det valet, hur det kommer att bli. Men de som vill kontrollera hela mänskligheten vill ge detta budskapet: ”du har inget val.” Vill du nu svälja detta? Eller vill du förstå att det alltid finns ett val? Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Det gör jag. Jag antar att min fråga var mera att jag tror att det finns ett val, men från det de sa är att detta händer, och jag antar att min fråga var om dessa människor väljer att gå vidare och få vaccinet för att behålla sina jobb för de som har familjer och måste behålla sina jobb, min fråga var mer vad som är planen med allt detta, och vad som kommer att hända med våra poliser och vår militär när de går vidare med att låta sig bli tvångsvaccinerade, det är mest vad min fråga var.

Shoshanna: Kära Syster, det kan du inte veta. Ingen kan veta det. Jobbet du har är att göra valet själv. Det är allt. Namaste.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det några fler frågor här?

Gäst: Jag har en fråga om Donald Trump.

OWS: Ja?

Gäst: Många demokrater, människor som skulle ansluta sig till det demokratiska partiet och till och med några republikaner, som skulle säga att de var republikaner och oberoende, och många människor över hela världen, såg honom i ett negativt ljus. Vid sina sammankomster, i sitt privata liv, verkade han som en elak mobbare för många människor. Han verkade som en kvinnojägare. Han verkade som någon som ibland talade nedsättande om kvinnor. Han verkade som en man som ville hämnas på alla som gick emot honom, agerade eller talade emot honom. Nu ber jag om förtydligande, för jag är för det första väldigt förvirrad. För när jag tänker på Kristusmedvetandet, sätter jag inte Donald Trump i samma kategori som någon som ska vara väldigt viktig och leda oss genom uppstigningsprocessen. Och det är min fråga.

OWS: Vi skulle säga att du använde termen ’verkar’ flera gånger där. Och var tror du att ”verkar” kommer ifrån? Tror du inte att det inte kommer från era massmedier som använder propaganda och programmering för att programmera befolkningen att tro att den du talar om är en dålig person. Du ser? Så du måste titta på verkligheten här för den här.

Den här har ett uppdrag, precis som ni alla har ett uppdrag. Den här kom målmedvetet hit för att flytta energierna här mycket, för att föra er bortom illusionen. Han vet mycket om, vi vill inte säga så mycket om den illusionära processen eller uppstigningsprocessen här, men han är mycket medveten om de mörka krafterna och allt de kan göra, och han har gjort allt som han kan som en enskild person som togs hit för detta ändamål för att övervinna detta, för att ta ner etablissemanget. Och genom att ta ner etablissemanget, och massmedierna, och alla de som kontrollerar massmedierna visste om den här som skulle göra det, och att han kunde göra det, så de gjorde allt de kunde och fortsatte att göra det, för att avskräcka honom, för att få folk att tro att han är en dålig person här. Men vi skulle återigen säga ”ser ut som” -delen om detta. Allt detta en del av illusionen som de vill att ni ska tro på. Okej? Det är inte alls vad det verkar vara. Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Ja. Vi kommer att dela här. Får vi dela, kära syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Syster, i detta tredimensionella rike har alla många svagheter och många fel, ser du. Och du kan anmärka på dem. Du ser, ni har ett talesätt att det finns ”skelett i garderoben.” Och det betyder att var och en av er har synder, har svagheter, har indiskretioner som ni önskar att ni kunde ta tillbaka, förstår ni. Det är en del av den tredimensionella världen.

Vad du måste göra, som alla måste göra, är att leta efter sanningen. Sanningen ligger i varelsens avsikt. Om varelsen avser att godhet skall hända mänskligheten, måste du se det, förstår du. Det är upp till dig. Du är domaren och juryn för dig själv och alla andra som korsar din väg

Idén som En Som Tjänar har gett är att du måste se att pressen, media, har föraktat den här mannen och har hittat alla skelett för er att granska. Nu måste du balansera det och se efter i ditt hjärta vad detta väsens avsikt är för dig och för alla andra. Och det är där sanningen ligger. Namaste.

OWS: Mycket bra. Vi vet att det var ytterligare en fråga här, sedan är vi redo att släppa kanalen.

Gäst: Ja, jag har en fråga. Jag vet att vi pratade om det här förut. Jag har inte tänkt så mycket på det eftersom det inte direkt har påverkat mig. Men när det gäller människor som vaccinerats, spikprotein och de där sakerna, det gick bara upp för mig, jag fick precis reda på igår att min sjukgymnast hade fått två vaccinationsinjektioner, jag är inte säker på vilka. Jag skulle verkligen inte tänka så mycket på det, men jag tänkte att jag skulle fråga, eftersom den här personen vidrör min kropp ganska ofta, jag skulle säga varje dag. Jag går i fysioterapi, han masserar mig, han rör mig. Så äventyrar jag mig själv där? Jag vet att trossystemet förmodligen skulle kunna åsidosätta det, men jag skulle helst inte riskera det. Min allmänna fråga är, finns det någon risk där eller en oro som jag borde ha och eventuellt byta sjukgymnast, eftersom jag har någon som interagerar med min kropp, och mitt fält framför allt, nästan varannan dag, och jag vet att han har fått två injektioner.

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja, Shoshanna, det vet vi, ja?

Shoshanna: Får vi dela först?

OWS: Ja, snälla.

Shoshanna: Käre Bror, får vi dela?

Gäst: Absolut.

Shoshanna: Käre Bror. Det finns bara en sak att göra, och det är att följa dina egna råd. Följ ditt hjärta. Följ din förståelse. Vi vet svaret, och du också, ser du. Så för oss att ge det skulle vara överflödigt. Men du vet vad svaret är här. Är det inte så?

Gäst: Jag vet typ svaret, annars hade jag inte ställt frågan. Men jag tror att om jag går djupt, är jag säker på att jag kan se svaret.

Shoshanna: Käre Bror, vi tvekar att vara direkta, men vi kommer att vara direkta. Du vet inte ”typ” svaret. Allt du har gett i din fråga är en indikator på att du inte ska återvända till den här personen. Ser du inte det?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Ja. Du är vis. Du förstår. Och det skulle inte vara så mycket att denna individ har fått detta så kallade skott, det är tanken att du blandar dig med det som inte är likasinnat. Är detta inte sant?

Gäst: Det stämmer. Ja. Tack för att du belyste det för mig.

(OBS: Diskussion följde med telefonpubliken en stund, eftersom telefonförbindelsen till James och JoAnna, ledarna för Ancient Awakenings, hade avbrutits).

Gäst: Är vi avskurna? Det har hänt tidigare under samtalet några gånger. Jag ville verkligen avsluta den frågan.

En annan gäst: Vi måste vara över målet! ”De” vill inte att den informationen ska komma ut!

En annan gäst: Jag har också bytt sjukgymnaster av den anledningen. Tja, det är inte en frekvensmatchning för dig.

En annan gäst: Var tacksam att han berättade sanningen!

(Slut på inspelning)

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskapet och författarens webbplats tydligt anges.

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...