Elohim via Galaxygirl, 15 september, 2019

Elohim, 15 september 2019

Via Galaxygirl

Vi är Elohim. Vi omfamnar er med ljus och majestät, ni vägens krigare. Vi har korsat många korridorer av oändliga möjligheter och vi ser er nu som mästare. Vi bugar i tacksamhet för er service till vägen, till Gaia, till Allt Som Är, för ni har gjort det omöjliga och vi celebrerar er. Överallt omkring er i etern hör man musik av glädje som genomsyrar hela kollektivet. Det är bara en tidsfråga innan ni alla hör musiken och börjar dansa.

Mycket tumult och kaos kommer att leda till fred. Inre rensning banar väg för yttre manifestation. Gaia är strålande i sin skönhet – förvandlad till ljus. Vi ser detta. Vi ser hur allt på Henne förvandlas av dessa energier. Allt är inte som det verkar. De mörka spelarna håller på att bytas ut mot ljusa spelare. Alla måste gå mot ljuset för det har Skaparen har proklamerat. Och så är det.

Vi är Elohim. Vi högaktar er som ljusets bärare av vägen och känner en oerhörd respekt. Vi hedrar er, och genom att göra det så hedrar vi Allt och hyllar själva ljuset, för många av er är vi i mänsklig form. Känn den stickande känslan i ert kronchakra och var medvetna om sanningen bakom dessa ord.

Vi är Elohim, skapare av världar. Vi har skapat denna händelse, detta experiment, och att se det förverkligas är en välsignad födelse av det nya, en bekräftelse på att ljuset triumferar över allt och att kärleken alltid vinner. De mörkas illusion är bara en illusion. Ljus och kärlek är de sanna segrarna.

Vi är Elohim. Vi sänder er festliga energier idag och sveper in er i enorm glädje, för vi ser det som redan gjort. Nova Gaia skimrar, ta denna vision och lägg in den i ert hjärta. Vi är Elohim och vi är som ni. Vi är ett.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...