Rådet via Ron Head, 9 augusti 2018

Rådet via Ron Head, 9 augusti 2018

Per Staffan 10 augusti 2018

Vad gör jag här? – Rådet

En av de vanligaste frågorna idag är ”Vad gör jag här?” En annan är ”Vad är meningen att jag ska göra?” Vi har diskuterat det många gånger, genom många kanaler. Men ni fortsätter att fråga, så vi antar att ni antingen inte har sett svaren eller inte tyckte om dem.

Ni lärde er i en mycket ung ålder att inte tycka om något, på ert plan, inte förändrade särskilt mycket. Ni kanske därför inte gillar våra svar. Men eftersom de är sanna, kommer de inte att förändras särskilt mycket. Vi kommer dock att förklara dem på olika sätt för att roa er, och kanske låta dig utöka din förståelse.

För denna diskussion idag, låt oss börja med att säga att när vi säger ”dig” i det här meddelandet, avser vi att det betyder alla i en kropp som traskar runt med en väska med förvirrande idéer och svarar på livet med lika förvirrande känslor. Ibland är ditt ”Vad gör jag här?” nästan ett skrik.

Tja, som du skulle säga, slappna av lite och vi kommer att förklara något som kan få dig att förstå varför du frivilligt åtog dig denna tjänst. ”Det gjorde jag INTE!” Å jo, det gjorde du.

Kom nu ihåg, du betyder er alla.

Du var här när denna värld var ännu mer av en juvel än hon är nu. Du var här när livet på henne var väldigt mycket ett paradis och du var långt högre i medvetande än du är nu. Ditt nuvarande tillstånd är en avvikelse, förstår du. Du var här när ”Fallet” inträffade. Det var inte så mycket som dina historier säger att det var, men det hände.

Du har kommit tillbaka om och om igen, för att leva, arbeta, älska, hata, föda, döda och allt annat du kan tänka dig. Var och en av er har gjort allt, varit allt och sett allt. Varför?

Du vill ha ditt paradis tillbaka. Och du vill vara, återigen, den du VET att du är.

Denna långa, oerhört svåra, resa har lärt dig, kollektivt, vad du inte vill ha och hur du skapar det du vill ha. Erfarna som var och en av er är ser du inte det riktigt än. Men du börjar, och du skall. Och det är inte särskilt sannolikt att du låter den här erfarenheten hända på din vakt igen.

Nu kallas några av er Vandrare, Krigare av Ljuset. Du har tjänat i denna egenskap av medvetenhetshöjare många gånger, på många ställen. Du har också varit här förut. Men den här gången finns det miljarder andra som har ökat sitt medvetande nog för att driva igenom vad du kallar uppstigning.

Självklart får ni alla mycket hjälp med detta, oavsett om ni vet det eller inte. Men allt ingår i planen. Ni visste att alla dessa justeringar och all denna ”yttre” hjälp skulle hända. Du, din planet, ditt solsystem, och även din galax flyttar in i en helt ny miljö. Sådana villkor som du flyttar ut från vid den här tiden kan inte existera dit du är på väg. Du kommer att få ditt paradis tillbaka.

Men det här sista försöket lär dig något som du har glömt, något väldigt viktigt. Vi kan berätta vad det är, men intellektuell förståelse är inte vad det handlar om. Du lär dig igen vem du verkligen är och vad du kan, för att aldrig att glömma det igen.

En viss mycket avancerad själ ställde en fråga till er en gång och det upptecknades i en av era texter. Frågan var: ”Vet ni inte att ni är gudar?” Och tills nu gör mycket få av er det. DET är i färd med att förändras. Det är därför du är här. Det är vad du gör.

I den existens, mänskligheten, som du är en del av, har du en viktig roll att spela. Den del du måste spela är DIN del. Och utan att din del spelas, skulle hela spelet ändras. Döm inte dig själv som något mindre än någon annan, för det är du inte. Döm inte dig själv som mer än någon annan, för det är du inte. Ni är helt enkelt, och alltid, gudomliga skapelser av Källan från vilken ni kommer, oavsett vad ni väljer att kalla den. Lyft huvudet och VAR det.

Du valde att vara här för att du efter alla ansträngningar inte skulle missa den sista akten. Njut av denna! Grattis. 

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head (det är jag) tagit emot. Den första är Michaels Visdom, tillgänglig HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HERE.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...