Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober, 2020

Fråga, skapa och ha sedan Kul

∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redo att ta emot fler förfrågningar från er alla, för vi vet att i ditt tillstånd att be dig kallar du på energi för att ge dig den upplevelse du vill ha. Vi trivs också med de önskningar som du lägger ut i det universella kollektiva medvetandet.

Vi kanske inte kommer från samma stjärnsystem eller samma dimension, men vi drar fortfarande nytta av den expansion som din fråga orsakar i detta här universum som vi delar. Vi vet också att du blir kreativ när du frågar. Du skapar den verklighet som du någon gång kommer att uppleva medan du befinner dig i det tillståndet att fråga. Och så älskar vi att bevittna att du får de inspirerade tankarna och idéerna igång, och vi älskar att se hur universum expanderar.

Vi älskar att känna den utvidgningen själva, eftersom vi letar efter sprickor som du lämnar öppna för att få vad det är som du har bett om. När du frågar är den delen av ekvationen klar. Du behöver inte fortsätta fråga, men du vill stanna i samma vibration som vad du har bett om. Hur du gör det är att ha det roligare.

När du spelar, när du befinner dig i ditt tillstånd av glädje, är det när du öppnar sprickorna, genom vilka vi kan hälla en enorm mängd energi. När du väl har energi kan du skapa vad du vill, och vi ser detta hända hela tiden. Vi ser att när människor tar en paus från att vara andliga hela tiden, det är då de släpper in något av det de har kallat till. Det betyder att du har vårt tillstånd att göra saker som du vill göra för att njuta.

Det behöver inte alltid vara meditation, yoga, chanting och handlingar. Du gör gott om dessa saker, och effekterna upplevs av alla andra varelser i detta universum. Men det finns tillfällen när du bara behöver ägna dig åt egenvård. Det finns tillfällen när det är bäst för dig att bara utforska det fysiska området och göra det som ger dig mest glädje. Och därmed kommer det naturligtvis att finnas tillväxtmöjligheter. Men det kommer också att finnas synkroniseringar. Det kommer också att finnas oväntade möten.

Det är så mycket som är andligt som också glider genom sprickorna när du inte tänker på dina chakran, dina tankar eller din vibration. Så fortsätt att be om vad som är nytt och intressant, och gå sedan och ha kul. Och låt oss se vad som händer. Vi kommer att titta.

Vi är det arkturiska rådet och vi har upskattat vår kontakt med dig. ”

Du gillar kanske också...