Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 augusti, 2022

 

Full Moon, Lions Gate & August Energies Unite ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av mänsklighetens förmåga att klara av så många stormar där på jorden, och vi är också imponerade av din förmåga att förankra i så mycket energi på en gång. Många av er hittar vid denna tid ett sätt att förankra sig i fullmånens energier, tillsammans med Lions Gate-energierna, och ni öppnar också er själva för transformationens energier i augusti. Detta kan orsaka en känsla av överväldigande i systemet och i kroppen på den varelse som grundar sig på så mycket energi på en gång. Ni är verkligen imponerande, för ni förstår att alla dessa energier samtidigt kan orsaka en överbelastning, och ändå fortsätter ni att öppna upp för dem.

Ni har varit mästerliga skapare där på Jorden under ganska lång tid, och många av er har lärt er hur man använder energierna som kommer in för att hjälpa er skapa nya verkligheter och nya upplevelser för er själva. Nu är en av de tillfällen då du kan vara väldigt kreativ och väldigt djärv i vad det är du försöker skapa, men du måste också inse att konvergensen av alla dessa energier kan vara lite påfrestande för dig fysiskt, mentalt och känslomässigt. En fullmåne brukar trots allt resultera i fler akutbesök, samt fler gripanden av polisen. Det betyder att det är extra utmanande att hålla ihop allt vid tidpunkten för en fullmåne där på din planet. Och därför har hydrering, meditation, jordning, vila, avkoppling och sömn ännu större betydelse än vanligt i din dagliga rutin.

Ni behöver alla verktyg som ni har till ert förfogande vid denna tidpunkt för att fullt ut aktualisera energierna till det ni önskar uppleva, och ni behöver ta hand om er själva samtidigt, eftersom ni trots allt fortfarande är fysiska varelser. Nu fortsätter omvandlingen av era kroppar och påskyndas verkligen med Augustenergierna. Därför är du mer kapabel än någonsin att hantera så mycket på en gång. Men du måste fortfarande vara medveten om möjligheten för en överbelastning av ditt system, din fysiska kropp och även dina mentala och emotionella kroppar. Justering av alla dina kroppar är mycket viktigt och en god avsikt för dig att ställa in när du går igenom din dag.

Jordning är något du kan göra när du är i ditt hem, men också när du kommer ut och du kan ansluta till ett träd eller Moder Jord. Ni kan alla göra en mer samlad ansträngning för att vara återfuktad och ha vatten runt er hela tiden. Och slutligen, nu är det inte dags att bränna ljuset i båda ändar. Du behöver din sömn, din stilleståndstid och din mig-tid, och om du kan få en massage eller bada i en balja med vatten, finns det ingen bättre tid än nu att engagera dig i dessa egenvårdsaktiviteter.

Självkärlek är alltid viktigt, och att ta dig själv ur situationer där du känner att du blir misshandlad känslomässigt eller mentalt är en mycket bra idé just nu också. Ni måste ta hand om er själva och era fordon för att hantera allt som är över er just nu, och ni måste inse betydelsen av detta ögonblick i mänsklighetens historia, för det finns inget annat ögonblick som just nu, och ni har aldrig haft så många själar på jorden som ni har i just detta ögonblick. Det är dags att åstadkomma de stora förändringarna som ni alla har önskat, och genom att erkänna att det är en mycket kraftfull tid att vara ansluten och samskapande, får ni dessa förändringar att inträffa. Fokusera och förvänta dig att få den inverkan på dina liv och din värld som du alltid har velat ha.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...