Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april 2019

FÅ TILLGÅNG TILL DINA POSITIVA TIDIGARE LIV ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att meddela att mänskligheten har passerat en annan viktig tröskel som tar er till nästa steg i er medvetenhetsutveckling. De av er som har jobbat på er själva har rensat tillräckligt med trauma och fastnad energi från era tidigare liv så att hela kollektivet nu kan få tillgång till mer av de positiva aspekterna av alla era kollektiva tidigare liv.

Det har funnits många vackra civilisationer där på jorden och många av er har uppnått nivåer av kunskap som ni ännu inte har uppnått under denna livstid. Denna livstid har handlat mer om att göra rensnings arbetet nödvändigt för att stiga upp, men i vissa tidigare liv var ni obesvärade av allt bagage som ni kom överens om att ta med er i den här tiden. Och så utvecklade ni färdigheter och förmågor och ni laddade ner kunskap och information och viktigast av allt blev ni mer kärleksfulla och medkännande i de livstider som ni bodde i Atlantis, Lemurien och som medlemmar i Maya civilisationen, som indianer och som andra inhemska grupper.

Ni har tenderat att utveckla mer av ert medvetande i dessa liv när ni bodde närmare naturen. I livstider där ni var mer civiliserade och en del av det höga samhället tenderade ni att inte utvecklas lika mycket. Och så är ni den här gången inne i en betydelsefull livstid, för som vi sa i vår tidigare överföring får ni val. Eftersom teknik blir en större del av er vardag, behöver ni göra tid för att vara ute i naturen. Och när ni gör det är ni mer benägna att få tillgång till dessa utvecklade aspekter av er från dessa tidigare livstider.

De hade det lättare. Det går inte att förneka. Ibland skulle ni välja en väg i en viss livstid som skulle ge er utmaning efter utmaning och ibland vill ni ha en smidig och lätt åktur för att se hur långt ni kan ta ert medvetande. Och så är ni inte bara där för att rensa och rena alla negativa livstider där ni inte lyckades övervinna dessa utmaningar eller där ni hade ett tragiskt eller traumatiskt slut.

Ni är också där för att ta med dessa aspekter av er själva och integrera dem. Och det vi säger till er är att ni får den möjligheten på grund av allt arbete ni och alla andra som är vakna har gjort. Gör så förfrågningar om vilka livstider och förmågor ni vill ha tillgång till och införliva, för att ni för närvarande har tillgång till mer. Och nu när dörren är öppen blir det snart flodvågor.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...