Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 maj 2021

 

Konspirationsteorier, Kabaler och Nycklar till Kungariket

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är en förlängning av vad ni är, precis som ni är en förlängning av vad vi är. Och även om detta uttalande kan få en människa att känna sig varm och suddig inuti, tvingar det er också att dra slutsatsen att varje människa också är en förlängning av er, och att ni är en förlängning av dem. Och det kan vara oroväckande för dem som vill separera. De som vill rita en linje i sanden har mycket svårt att acceptera att alla och allt utanför dem också är inuti dem, är också en del av dem som projiceras på utsidan för att få individen att älska den fallna aspekten av jaget.

Det som har fallit kan alltid lyftas. Det som går förlorat kan alltid hittas, och det som verkar som det omöjliga är alltid möjligt. Ni behöver bara ändra hur ni ser på världen för att förändra allt, och ni kan börja den processen genom att ändra hur ni ser på er själva och alla andra som finns i ert liv. Vad ni fruktar, vad ni hatar och vad ni bedömer fastnar på er som lim och vad ni älskar expanderar. Vad ni älskar ger er mer möjlighet att känna er själva. Det ger er möjlighet att stiga, att hitta nya aspekter av jaget, att manifestera och att leva i glädje.

Därför uppmanas ni just nu att fokusera på det ni älskar, istället för att försöka besegra det ni fruktar eller vad ni hatar. Och när ni verkligen förstår att allt fördömande är självbedömning, vill ni inte göra det längre. Ni är alla där och läker tillsammans, och ni är där för att förlåta varandra. Ni kommer att upptäcka att om ni släpper början av förbittring kommer ni att frigöra er på så många sätt. När ni inte trivs och stiger i livet är det alltid ni som är anledningen. Ni kan inte skylla på en mörk kabal just nu i er medvetenhetsutveckling. Ni måste helt enkelt ta ansvar för det ni skapar för att gå bortom det.

Ni har alla förmågan att vara så mycket mer, men först måste ni erkänna vem ni har varit och vem ni väljer att vara just nu. Det är först då ni kommer att kunna se vad som behöver förlåtas inom er själva. Att arbeta inifrån och ut är vägen att skapa de största förändringarna i era liv, och det är sättet att förändra världen. Ni kan göra det på den svåra vägen; ni kan gå runt och samla underskrifter för en framställan eller försöka få något på en omröstning som ni kan rösta på, eller så kan ni skapa en webbplats där allt ni gör är att påpeka vad som är fel med världen och vem de verkliga ondskefulla är. Eller så kan ni göra det mycket lättare för er själva och bara titta inom.

Det finns så mycket för er att känna, så mycket för er att komma ihåg, och så mycket mer för er att bli, och vi vill bara att ni tar den mest raka vägen, för allt kommer alltid att leda er tillbaka till er själva, för ni är allt och allt är ni. Och vi vill alltid stärka er, varför vi inte fokuserar vår uppmärksamhet på dem som gör ont i er värld, och vi erbjuder er inte konspirationsteorier som är mycket underhållande för era sinnen men som tappar er energi och sänker er vibration.

Vi är bara här för att erbjuda er nycklarna till kungariket, och sedan låter vi er bestämma vilken väg ni vill gå. Vi är lika intresserade av att ni tar den snabbaste vägen till att ni blir era Högre Jag under denna livstid.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...