Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juni, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juni, 2020

Vad att Göra När Ni Ser ett UFO ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton
”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har letat efter nya och förändrade sätt att ta kontakt med er alla. Ni kommer ibland att märka att ni kan känna oss i närheten, när ni bara kopplar av och njuter av något som ni älskar. Ni kommer att upptäcka att ni kan känna våra vibrationer i en film, eller en TV-show, eller också i en låt, eftersom vi inspirerar dem som skapar konst på er värld. Vi hittar också möjligheter att få kontakt med er när ni har en djup konversation med någon, och ni känner att samtalet rör sig i riktning mot utomjordingar.

Vi är naturligtvis inte de enda u.j. som gör detta. När ni ser något på er himmel, och ni antingen vet eller misstänker att det är ett UFO, så är det en u.j. eller en grupp av u.j. som testar vattnet, så att säga. De mäter era reaktioner på dem. När ni ser ett UFO, vad ni verkligen vill göra är att öppna era hjärtan. Känn de vibrationer som kommer från de andra varelserna som är ombord. Känn er själva öppna upp för mer direkt fysisk kontakt med u.j. som är precis där, i er himmel, letande efter dem av er som är redo för kontakt.

Nu har vi som ett icke-fysiskt kollektiv, många sätt att få kontakt med er, bland annat genom denna kanal här. Men vi letar efter möjligheter hela dagen varje dag att erbjuda er lite vägledning eller bara en flisa av vår vibration. Vi vill gärna känna att vi är en del av er resa, och vi kommer alltid att söka mer kontakt med er, eftersom ni är mycket värdefulla för oss. Vi, och andra som oss, vill hjälpa er att utvecklas andligen och stiga upp med så mycket glädje i era hjärtan som möjligt. Och hela den här åkturen är kul för oss. Det är spännande. Det ger oss en känsla av syfte och mening. Och naturligtvis är detta ett holografiskt universum, så ni är inom oss och vi är inom er. Genom att hjälpa er hjälper vi oss själva.

Och genom att hjälpa er, får vi känna mer glädje och mer tillfredsställelse. De flesta av de fysiska u.j. som flyger runt i UFO kan säga samma sak. De vill hjälpa till. De vill lyckas. Men ni kan fortfarande använda er urskillning och era känsla för att själva avgöra om en u.j. eller en grupp u.j. är rätt för er att ha kontakt med i det ögonblicket. Det är därför det är viktigt att använda era hjärtan och er intuition, eftersom de är de verktyg ni kommer att använda mest när ni slutför ert skifte, och de är de verktyg ni kommer att använda mest som fem dimensionella varelser.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje i kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

The Arcturian Council via Daniel Scranton, June 12th, 2020

Du gillar kanske också...