Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juni 2022

 

För Stjärnfrön & Uppvaknade

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är extremt nöjda med hur ni alla har öppnat er för nya idéer, nya filosofier, ny information och nya sätt att vara i er värld. När ni kan anpassa er till vad som än händer omkring er och hitta inre frid inom er, det är då ni vet att ni har uppnått en nivå av andligt mästerskap som de flesta människor på Jorden inte ens letar efter. De flesta människor gör motsatsen till konceptet att gå med strömmen. De flesta människor gör motstånd, klagar, sätter ner hälarna och kan inte alls se tillväxtupplevelsen som ligger mitt framför dem.

Och så, när vi säger att vi är extremt nöjda med hur ni anpassar er och öppnar upp, pratar vi med er, de uppvaknade, och vi märker hur er förmåga att följa med strömmen påverkar dem som vill slåss och peka finger. Ni är de som kan känna igen när det finns en möjlighet till andlig tillväxt, när det finns en möjlighet till anpassning till Källan, och ni tar dessa tillfällen inte bara för att ni vill vara bra små ’new age’. Det är för att ni följer känslan, och känslan som ni vill vara i är det som gör er fria. Det är det som skiljer er också och gör att ni är mer benägna att trivas under alla förhållanden.

Men eftersom ni är de uppvakna som ni är, försöker ni höja allas medvetande. Ni strävar efter att vara den stabiliserande kraften i livet för dem som är fulla av rädsla, ilska och ångest, och ni har den önskade effekten. Fler och fler människor har tröttnat på att knyta näven, och de sällar sig till er i ljuset. De börjar titta inåt mer på grund av sådana som ni som föregick med exempel. Ni visar för andra vad som är möjligt, oavsett om det är en pandemi på gång eller inte, och ni gör ett så underbart jobb med att vara ledare och vägvisare som vi alltid har sagt till er att ni är.

Och nu är bara början. Det ni lever just nu är övning för större och större händelser, varav många har ni ivrigt sett fram emot där på Jorden. De av er som är en del av vad vi kallar det uppvaknade kollektivet kommer att fortsätta att vara ledare i tanke, tro, vibration och viktigast av allt, hjärtcentrering. Det är ni som ser med medkänsla först och frågar hur ni kan hjälpa till. Och för er som har undrat varför ni är där, det är svaret.

För er som ivrigt har väntat på det ögonblicket då ni kunde åka hem till stjärnsystemet ni kom ifrån, nu vet ni det. Nu vet ni varför ni är där och att ni behövs. Och för alla er stjärnfrön, ni vet också att detta bara är början på så många fler förändringar som kommer för mänskligheten, förändringar som kommer att tillåta er att vara en del av den galaktiska gemenskapen, öppet. Och att kunna göra det avsiktligt och medvetet, leda vägen för mänskligheten, det är vad det handlar om för er vakna stjärnfrön där på Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...