Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 februari 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 februari 2020

GRÄV DJUPARE I AKASHA KRÖNIKORNA ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är belåtna med att kunna kontakta er alla.

Vi är glada att ge er följande överföring eftersom vi är exalterade över att få känna hur ni kommer att ta emot det. Vi har märkt att ni har kunnat komma åt mycket mer av era akasha krönikor som individer och som ett kollektiv. Och vi vill uppmuntra er att gå djupt in i era förflutna historier, därför när ni gör det, väcker ni aspekter av er själva som har legat vilande under ganska lång tid. Vi vet att ni har en uppriktig nyfikenhet på vilka ni har varit och vad ni har gjort, eftersom det hjälper er att berätta en mer fullständig berättelse om vilka ni är som en större varelse än bara denna enda karaktär som ni spelar i denna livstid.

Nu är sättet att få tillgång till mer av era akasha krönikor att vara så maximalt öppna som ni kan vara till dessa mest absurda och löjliga berättelser. För när ni hör om något bisarrt som har hänt på er planet, och ni tänker att det är så långt ifrån vad ni lever, så konstigt för er som denna nuvarande version av Källan, är ni förmodligen intonade på en version av er själva som var mycket lik den person du hört eller läst om.

Vad du redan har levt är så långt ifrån det vanliga. Det är så långt ifrån det nu vardagligt jordiska att det kan verka otroligt. Förstå att den vanligaste karaktären som ni når tillbaka i tiden och förknippas med är en som var berömd. Det säger er att ni har levt med någon människa som typ Napoleon, Cleopatra och Jesus. Berättelserna om deras liv talar till er eftersom ni får tillgång till en version av er själva som kanske inte är en del av dokumenterad historia, men ni levde någon som var så nära den berömda personens liv att det är nästan omöjlig att skilja er från den personens historia som ni vet av.

Och så, när något verkar otroligt för er, men också känns sant, betyder det att det finns ett inslag av sanning i det, och ni bör utforska mer av det med ert medvetande, med er fantasi och med er drömtids aktivitet. Så vad vi säger här är att för att gå djupare in i era akasha krönikor, måste ni vara öppna för många konstiga och underbara möjligheter eftersom ingen av er är nya för denna Jordens erfarenheter, även om ni är stjärnfrön och ni är vandrare. Ni har bara kommit från ett stjärnsystem långt, långt borta för mycket länge sedan.

Och nu när ni sätter ihop bitarna av vilka ni verkligen är, kan det ofta verka magiskt och mystiskt i ert förflutna. Ja, ni hade tråkiga livstider också, men det är inte de som ni verkligen behöver ansluta till just nu eftersom de inte erbjuder er något. Det är de fantastiska livstiderna som ni måste börja tro på utan vanföreställningar av storhet närvarande. Tro på dem med en vetskap om att det är någonting med er som kungar, eller trollkarlar, eller andliga ledare som är absolut sant.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har med glädje haft kontakt med er.

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-february-1st-2020/ 

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...